| Nikel a întrebat:

sunt intr-o dilema mareeee.

Deci, imi place de o fata, nu prea de mult timp, dar asta nu conteaza. Nu este cea mai frumoasa fata, sa o ravneasca multi baieti, ea are 15 ani iar eu fac 17. Dar simt ca as da totul pentru ea, eu o vad foarte frumoasa. M-am bagat in seama cu ea dupa ce am iesit pe afara cu un alt grup. Am vorbit foarte mult cu ea in decursul a 3-4 zile, iar ieri am vorbit mai deschis. Eu inca nu i-am spus ca imi place de ea, dar ea mi-a spus ca ii place de un baiat de 18 ani, dar el nici nu o baga in seama, nici macar cererea de prietenie nu ia acceptat-o. De 3-4 zile ma gandesc non-stop la ea, doar la ea, 24/24. Nu stiu ce sa fac, ea se simte nasol din cauza ca ala nu o baga in seama.

Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| MrIspita a răspuns:

Salut. In primul rand pune-ti intrebarea "cu ce e acel baiat mai bun decat tine?". Daca el nu o apreciaza atunci ai ocazia sa ii arati ce inseamna sa fie apreciata. Vorbeste cu ea, invit-o la un suc, parerea mea este sa nu vorbesti despre celalalt, ci sa o scoti din starea aia de visare la el si sa o faci sa zambeasca. Daca tu o faci fericita atunci nu ar avea de ce sa se mai gandeasca la el. Nu uita zambetul este cheia spre inima unei fete. Mult succes! Sper sa aduci vesti bune.

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca baiatul acela nu o baga in seama, bag-o tu.

| Rektsona a răspuns:

Da-te pe langa ia si fa-o pe emotionalul si lucreaza cu ghilimelele de rigoare cu compasiune