Asa am patit si eu. Gandeste-te, el mereu te alinta si erati mai copilarosi dar acum asta vrea si el. Mereu cand astepti sau vrei ceva de la persoana iubita, gandeste-te, tu i-ai oferit lui ce vrei tu? In plus, el vrea sa faca putin pe durul, dragostea fara putina apasare sau cearta nu exista. Ti se pare ciudat, dar nu cumva te atrage mai mult faptul ca el te cam neglijeaza? Nu te face sa te duci la el si sa te "alinti ca o pisica"? Asa e dragostea. Eu sunt cu acest baiat de 2 ani jumatate si inca ne iubim si inca avem astfel de neintelegeri, dar ne iubim.
Vorbeste cu el si vezi care este motivul care l-a determinat sa se schimbe. Poate are o perioada mai proasta, spune-i ca daca este asa il ajuti sa treaca peste. Cred ca daca nu te-ar mai iubi nu ati mai fi impreuna, deci eu consider ca te iubeste. Probabil are probleme, vorbiti si incearca sa il ajuti.
Nu sunt disperata Daca eram nu mai voiam de atatea ori sa ne despartim.Cauta in dex ce inseamna sa disperi apoi raspnde, bine?
La mine in sat cuvantul "disperat" are si alta semnificatie, un fel de cicalitor, sacaitor . dar la 12-14 ani ani ai tai nu ai prins vremurile de "cartier"
Si daca s-a saturat de mine de ce cand ma despart de el vrea sa se omoare?
Ai perfecta dreptate Poate imi dai un mesaj cu facebook-ul tau, ca sa mai vorbim.As avea nevoie sa vorbesc cu cineva care ma intelege.