Pf,știu cum te simți. Eu am avut primul sărut săptămâna trecută,joi. A fost superb,nu se poate exprima în cuvinte,mai ales atunci când e cu băiatul de care îți place. Nu trebuie să faci nimic,serios. O să vină el să te sărute, iar totul vine de la sine. Nu e nicio pregăteală! După nu te mai saturi, îți vine să îl săruți în truna...o să vezi. ^_^
Eu de emoții am început să tremur, să nu te emoționezi!
Primul sărut nu se uită, ai grijă pe cine alegi!
Salut.
Nu trebuie facut nimic important de facut, doar sa il saruti.
Curaj doar
Peace!
Salut!,,primul sarut zici.nu te speria.totul va veni de la sine. poti sa folosesti limba si la primul sarut...eu am folosito.acea persoana nici nu si-a dat seama ca la mine a fost de prima oara.
Daca persoana de care iti place stie sa sarute doar lasate dusa de val si uite asa v.a veni totul de la sine...
Buna catalina de ce sa radem de tine. Nu este nici o rusine. Draga cu totii am fost in impasul acesta si cu greu l-am depasit dar am depasit momentul. Tu esti fata deci te v-a ajuta partenerul. Un sarut presupune dragoste si pasiune. ceva magic...doar trebuie sa va atingeti buzele unul celuilalt nimic mai mult. Teama e de vina.
UN sarut frantuzesc presupune folosirea limbii adica ii brazdezi centrul gurii cu limba uitandu-te in ochi lui si va jucati cu lba. apoi totul decurge de la sine. Sper ca te-am lamurit si astept un mesaj sa ne spui cum o fost.
PS: :* Un mic pupic de incurajare. Bafta
Sa nu ai lip gloss sau ruj,e foarte neplacut pentru un baiat sa le simta gustul,chiar daca tu te-ai obisnuit.
Lasa buzele moi si nu le incorda.
El se va apropia de tine,te va privi in ochi si se va apleca frumos sa te sarute,iti va atinge buzele cu buzele lui si tu le vei misca usor,ca o mangaiere.
Buzele mangaie,intr-un sarut,la primul sarut.
Abia peste ceva vreme vor incepe sa apese,sa muste, sa fie mai insistente sau sa scoata chiar limba!
Deocamdata, mangaie, asa cum faci cand mananci o inghetata buna! Doar nu le incorda, lasa-le moi!
Follow the leader. Fa ce face si el. Sau daca nu, imagineaza-ti ca gura lui e o cutie cu inghetata pe care incerci so mananci cu limba.
Ce ar trebui sa-ti spun?
In primul rand, prima data o sa ti se para sec.
Il lasi pe el.
Tu doar trebuie sa ai incredere in tine si sa-ti imaginezi ca buzele lui sunt o inghetata.
Lawl.
liliana77any întreabă: