Dar de ce trebuie să-i spui neapărat? Mai ales acum, la început.
Lasă lucrurile să vină de la sine. Arată-i prin fapte că ți-e drag, apropie-te de el, trăiește clipa, simte-te bine și dacă va fi să fie ceva, va fi.
Cata dreptate are cel/ cea care a raspuns inaintea mea.
Toate trebuie facute la timpul potrivit.
Daca ai ocazia, arata-i ca-l placi [nu neaparat prin vorbe], dar eu zic sa faci ceva, pentru ca poate si el te place si e timid...
Multumesc mult pentru raspuns! ♥
Daca sentimentul este reciproc si esti sigura pe acest lucru, merita sa risti
de fapt nici nu e risc fiind-ca nu ai nimic de pierdut. Desigur Nu este bine sa-ti dezvalui sentimentele unui necunoscut. Vorbeste cu el, daca comportamentul sau si privirea nu-ti aminteste de prietenie intre un baiat si o fata atunci spune-i in felul care-l stii mai bine. Nu astepta o vesnicie printul tau, lupta pentru el. Am avut aceeasi situatie numai ca sunt baiat si era totul perfect era indragostita foc dar arata semnale putine de neobservat, si asa am nesigur fara ea /// fiind-ca nu eram unicul. GOOD luck, sper nu-mi vei repeta greseala si nu conteaza daca esti fata sau baiat. Si tine minte nu conteaza cine face primul pas conteaza la timp sa fie facut.
Pai nu sunt sigura ca e reciproc. Asta e si problema.
Nu-ti ramine, decit sa afli,, cauta dovezi, vorbeste cu el analizeaza-i comportamentul. Daca are sentimente catre tine : se va comporta timid, posibil te va privi lung cu niste ochi pierduti, iti va copia limbajul trupului adica gesturile care le faci tu pozitia corpului, daca vei vorbi cu el probabil va fi agitat va clipi des din ochi fiindca chiar in acel moment vorbeste cu fata pe care o place, si idee n-are cum sa se comporte. BAFTA
Si mie mi s-a intamplat asa
Eu spun sa'i zici. Nu ai mai nimic de pierdut. Cel mult ai de castigat
Incearca
Succes:*
Ba da, am : Prietenia pe care o avem.
Daca intr-adevar aveti o prietenie stransa, nu va lasa ca aceasta intamplare sa o strice
Si mie imi place de un baiat eu incerc sa gasesc lucruri in comun si a mers suntem mai apropiati incearca si tu. FUNDA?