Cand lumea te evita inseamna ca nu-i pasa de tine. Experienta discordiala am avut-o si eu numa ca nu m-au dat afara ci sar peste mine nu le pasa deloc de mine. In gb stau si eu te fac cu 3 ani dar am companie la servici un scania de nota 10.
Nu sunteți și nu ați fost prieteni sinceri vreodată. Trebuie, pur și simplu, să mergi mai de, să nu mai insiști cu cererile de reîntoarcere și să găsești alt grup de prieteni.
În rest, succes în viață, bun venit în lumea reală, a invidiei, urei, intereselor. E mai dură, dar trebuie să te adaptezi!
Asadar tu nici acum, dupa ce s-au suparat pe tine si te-au dat afara, tot nu ai habar cat de urat te-ai comportat, asa-i?
Tu nu ai habar ca, ce-ai facut se cheama control si manipulare?
Exact asta ai facut!
Ai incercat sa controlezi cu cine discuta lumea, sa le spui tuturor ca nu-ti place de fata aia si sa le ceri sa nu vorbeasca cu ea, ca tie nu-ti place. Ti-a furat cumva clientela, de o urasti atata?
Asta se cheama manipulare!
Apoi ai sunat si urmarit cine cu cine se intalneste si i-ai tars de urechi, ca nu te-au cheama si pe tine... toate acestea nu sunt normale, intr-o relatie de prietenie.
Tu nu esti stapanul lor si sincer, bine ti-au facut, pentru ca te-ai comportat urat cu toti.
In ce priveste categoria unde ai pus intrebarea, incearca data vitoare sa o pui la "conversatii" ca nu-i chestie de "cea mai vizitata categorie", ci de perceptia ta si a altora, sa selectati categoria corecta.
Ai facut cateva greseli pe care nu trebuie sa le repeti. 1. Trebuie sa fii deschisa cu toata lumea si chiar daca nu ti placea de tipa aceea trebuia sa tii pentru tine caci fiecare e cu felul lui de a fii si daca vezi ca altii o plac nu trebuia sa intervii. 2 Nu sunteti prieteni adevarti sunteti mai degraba amici. 3 Nu trebuie niciodata sa faci presiuni cand e vorba de iesiri in oras, astea vin de la sine. 4. Nu i mai cauta o perioada lasa sa se rezolve natural
Nu pot sa-mi explic cum ar putea spune cineva ca e vina ta.
De asemenea, nu-mi pot da seama cum e posibil ca tu sa te gândești la scuze.
Intr-o prietenie adevărată, dușmanul prietenului tău este si dușmanul tău.
Premade-ul tau de lăbari evident nu stie asta.
Nu ti-au fost prieteni niciodata, te-au trădat.
Stai liniștită că găsești alții, nu-ți călca pe demnitate pentru niște ratați.
Sincer dacă această fată este o fire mai carismatică e probabil ca băieții să o placă. Doar că tu nu ai făcut bine când le-ai dat de ales intre tine și ea, când ai decis că nu o placi și nu ar trebui să o placă nici ei.
Eu cred ca aia ți a furat prietenii. Și de fapt ea ii controlează pe ei acum.
Buna da e vina ta nu corespunzi caractelelor celor lanti unika ta shansa de a intra inpoi in cercu lor e sa te inpretenesti cu fata aia sau sa indragostesti pe cel mai important baiat din grup si asta o poti face foarte usor o fata mereu e super si atragatore daca acepta orce provocare si mereu e la tema sucese