| justagirl21 a întrebat:

sunt intr-o mare dilema ...vedeti voi, recent am vorbit cu un baiat interesant pe facebook si el vrea sa ne intalnim face 2 face, iar mie sincer chiar imi place de el insa sunt foarte complexata de dintii din fata care sunt foarte strambi, nu o sa fiu in largul meu, eu de obicei nu prea sunt cu nimeni din cauza acestui defect....nu stiu ce sa fac..de multe ori am stari depresive sin cauza ca nu pot vorbi cu un baiat din cauza ca am dintii ff strambi ..nu stiu, sa ma duc, sa nu ma duc? daca n-o sa ma placa pentru ca ma acest defect? mi-ar prinde bine niste sfaturi, s-ar putea sa fie baiatul mult asteptat insa cu complexele mele o sa stric totul, o sa creada ca sunt timida, n-o sa fiu in stare sa leg doua cuvinte, ii chiar nasol. Funda pentru cel care reuseste sa imi spuna ce ar trebui sa fac intr-o situatie ca asta.

Răspuns Câştigător
| GabiArian22 a răspuns:

Fii increzatoare cine te place te place asa cum esti.Ce ai de pierdut daca te intalnesti cu baiatul respectiv? Din moment ce ati vorbit pe facebook inseamna ca a vazut poze cu tine si te place altfel nu ti-ar fi propus sa va intalniti.Capu sus si nu fii complexata fiecare are calitatile si defectele lui, fiecare suntem complexati de un lucru dar trebuie sa invatam sa trecem peste si sa acceptam realitatea. Fugi la intalnire nu mai sta acasa. Dupa intra si scrie ce s.a intamplat ( sunt curios big grin ) Multa bafta si nu uita sa fii tu, naturala asta e tot ce conteaza

| justagirl21 explică (pentru GabiArian22):

Mersii mult, parca m-am mai inviorat asa un pic. Sa vedem cum decurge intalnirea.
ps: si eu sunt curioasa daca o sa ma placa, am emotii asa ca tine-mi pumnii happy

| GabiArian22 a răspuns (pentru justagirl21):

Oricand happy Dap o sa iti tin pumnii

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Facebook-ul este locul unde poti barfi in liniste, nu locul unde sa-ti faci iluzii. Nu esti singura persoana care nu are o dantura perfecta si nu toti isi fac astfel de probleme. Sunt sigur ca prin farmecul tau, vei gasi persoana potrivita, dar nu prin tot felul de adrese prin calculator.

Răspuns utilizator avertizat
| buburuza2007 a răspuns:

Hai sa-ti explic ceva scumpa,noi femeile mereu ne simtim complexate,si eu am fost complexata de greutatea mea,dar apoi am intalnit pe cineva care m-a acceptat asa cum sunt, tu daca ai acei dintisori strambi asta nu e sfarsitul lumii, am zis si o voi repeta, nu toata lumea este perfecta, si eu inca mai am dinti de lapte la 20 de anilaughingpe bune,si eu am dinti strambi si nu m-a deranjat niciodata,am ras cu pofta si am vorbit la fel,asta nu e un impediment,asa ca imbracate frumos,parfumeazate si du-te la intalnire, daca o sa-i pici cu tron(cred ca deja ai facut asta din moment ce te-a invitat in oras)o sa te accepte asa, ba chiar o sa i se para adorabil, succes, si termina cu depresiile pe ceva chiar stupid

| Pimpux a răspuns:

Du-te la dentist si indreaptati dintii daca pentru tine reprezinta o asemenea problema. altul nu are o mana si are copil, dar na, ce sa-i faci, fiecare cu ce-l doare. da`mi un mail sa vb si sa iti vad dintii si iti zic eu daca are rost sa iesi din casa sau nu

| mihnulet a răspuns:

Pai el daca te iubeste cu adevarat nu o sa te lase doar pentru niste defecte