Fii increzatoare cine te place te place asa cum esti.Ce ai de pierdut daca te intalnesti cu baiatul respectiv? Din moment ce ati vorbit pe facebook inseamna ca a vazut poze cu tine si te place altfel nu ti-ar fi propus sa va intalniti.Capu sus si nu fii complexata fiecare are calitatile si defectele lui, fiecare suntem complexati de un lucru dar trebuie sa invatam sa trecem peste si sa acceptam realitatea. Fugi la intalnire nu mai sta acasa. Dupa intra si scrie ce s.a intamplat ( sunt curios ) Multa bafta si nu uita sa fii tu, naturala asta e tot ce conteaza
Mersii mult, parca m-am mai inviorat asa un pic. Sa vedem cum decurge intalnirea.
ps: si eu sunt curioasa daca o sa ma placa, am emotii asa ca tine-mi pumnii
Oricand Dap o sa iti tin pumnii
Facebook-ul este locul unde poti barfi in liniste, nu locul unde sa-ti faci iluzii. Nu esti singura persoana care nu are o dantura perfecta si nu toti isi fac astfel de probleme. Sunt sigur ca prin farmecul tau, vei gasi persoana potrivita, dar nu prin tot felul de adrese prin calculator.
Hai sa-ti explic ceva scumpa,noi femeile mereu ne simtim complexate,si eu am fost complexata de greutatea mea,dar apoi am intalnit pe cineva care m-a acceptat asa cum sunt, tu daca ai acei dintisori strambi asta nu e sfarsitul lumii, am zis si o voi repeta, nu toata lumea este perfecta, si eu inca mai am dinti de lapte la 20 de anipe bune,si eu am dinti strambi si nu m-a deranjat niciodata,am ras cu pofta si am vorbit la fel,asta nu e un impediment,asa ca imbracate frumos,parfumeazate si du-te la intalnire, daca o sa-i pici cu tron(cred ca deja ai facut asta din moment ce te-a invitat in oras)o sa te accepte asa, ba chiar o sa i se para adorabil, succes, si termina cu depresiile pe ceva chiar stupid
Du-te la dentist si indreaptati dintii daca pentru tine reprezinta o asemenea problema. altul nu are o mana si are copil, dar na, ce sa-i faci, fiecare cu ce-l doare. da`mi un mail sa vb si sa iti vad dintii si iti zic eu daca are rost sa iesi din casa sau nu