| Marya_7001 a întrebat:

sunt intr-o mare problema. imi plac doi baieti si nu stiu cu care sa raman. am fost cu amandoi, iar acum sunt cu unul dintre ei ( asa decisesem acum cateva zile ), dar imi sta gandul la celalaltsad. primul m-a inselat si ne-am despartit, iar ei doi erau prieteni inainte sa fiu cu al doilea baiat. ce sa facccccc?sad

Răspuns Câştigător
| MissL a răspuns:

Daca te-a inselat inseamna ca nu merita!winking ramai cu cel care crezi ca te face mai fericita si care crezi ca merita sentimentele tale:* take care.

5 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Ramai cu cel care te iubeste cu adevarat.
supunei la diferite teste. ca sa aflii.

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Pai in primul rand dc te`ai pus pe felie cu primul daca te-a inselat? straight face Oh vai sa nu`i crape inima in doua asa cum ti-a facut tie vai vai ce nenorocire! (hee hee ) pe cand te gandesti la al doilea si inca mai ai ceva sentimente pentru el mai dai o sansa celui de al doilea si alungal pe primul`. Succes! :*

| anka_7094 a răspuns:

Daca al 2-lea tea inselat nu ar trebui sa mai fii cu el iar daca pe primul il iubesti dc sa nu fii cu el? daca nu prea il placi pe primul mai bine cauta pe altcineva ca mai sunt baietii pe lumewinking

| Claudiu28 a răspuns:

Cine fuge dupa doi iepuri deadata nu prinde nici unul asa ca hotarastete rapid pana nu ii pierzi

| mariamariuca a răspuns:

Ramai cu cel care te iubeste cu adevarat. Fa si tu pe internet teste de dragoste. Fundisca?