Depinde, asa e la prima dragoste in timp PROBABIL nu o sa mai consideri asa incearca sa vezi cum e cu alta relatie bafta :*
E prima ta iubire, normal ca e speciala dar iubirile adolescentine cat or fi de intense nu sunt de durata, deci nu stiu cam cat o sa mai simti asta sunt cazuri in care cupluri facute din gimnaziu-liceu ajung sa se casatoreasca, dar rar rezista, mai mult divort
Buna. Daca simti ca ea nu te mai iubeste mai bine stai de vorba cu ea. Spune-i sa fie sincera cu tine ca sa nu va fie greu la amandoi dupa ce se termina tot. Si da, s-ar putea sa fie si din cauza ca este prima relatie, de obicei cand ai o relatie mai serioasa pentru prima data ai impresia ca trebuie sa continue si iar sa continue. In ceea ce priveste gura lumii nu strica cateodata sa mai si "investighezi". Nu cunosti o persoana intr-o viata intreaga, dar in 2 ani? Sfatul meu: spune-i sa fie cat mai sincera cu tine.
Poate ca e prima din cauza asta.
Eu stiu ca avand un pom in curte cu un singur mar il alegi doar pe acela. pomul avand mai multe mere ai de unde sa alegi. pentru tine acum cel mai gustos este marul care il ai
Mutubal întreabă: