Mai bine lasa-l si nu mai cred tot ce iti zice cas nu sti ce e adevarat si nu sti ce ascunde pentru ca ceva e putred aici
Sa nu faci prostia de a-l lasa sa fie cu 2, sau sa te minta. Tocmai am iesit dintr-o relatie care a inceput cu aceiasi problema,il ameninta una. Pune-l sa aleaga,ori tu,ori aia. Din ce mi s-a intamplat mie,iti zic sa nu il crezi, am fost cu el un an, in care m-a mintit mereu, si nu m-as mira sa ti se intample si tie acelasi lucru. Daca vrei ca mai tarziu sa suferi pentru ca aia nu il lasa in pace, ramai cu el.
Sarmanul de el! Oare mai poate trai cand e atat de tinut la mana? Sta cu tine pana obtine ce vrea si gata.L-a deranjat pentru ca el are o elatie cu cealalta.Nu fi copil si lasa-l ca poti mai mult.Bye-bye
Si eu, eram in acelasi timp cu vreo 4 fiindca toate ma aveau la mana cu ceva ilegal. Zau ca numa un miracol m-a scapat liber din atata ilegalitate.
Trage o privire la intrebarile ei si o sa vezi ca n-are pic de minte...Eu unul am murit de ras la cata naivitate poate avea fata asta in ea
Lasa-l. In mod normal "gasesti tu unul mai bun" e doar ceva ca sa iti dea curaj sa astepti pana se va intampla, dar in cazul tau e floare la ureche. Iti garantez ca gasesti unul mai bun si care, pana la urma, sa te placa cu adevarat, sa ai o relatie in toata regula. Sau de care vrei tu, dar nu merita sa iti pierzi timpul cu asta.
Din moment ce s-a suparat ca a aflat de tine, inseamna ca.l deranjeaza, nu? Cel putin din punctul meu de vedere, nu mi se pare normal.Consider ca, daca chiar vroia o relatie serioasa cu tine, o parasea, chiar daca stia ce putea urma. Insa, dragostea necesita si sacrificii. Draga mea. eu zic sa.l parasesti, pentru ca nu merita sa.ti pierzi timpul cu el, pentru ca pe viitor sa regreti. Multa bafta :*
Fugi mancand pamantul...pentru asemenea individ nu se merita nici un sacrificiu U can do much better
Buna, daca il iubesti nu-l lasi. treci peste toate impreuna cu el. Dar eu, sincera sa fiu daca m-as pune in locul tau nu as mai sta cu el... in primul rand pentru ca : are probleme " ilegale " si-n al doi-lea pentru. faza cum ca "s-a aprins " . Nu stiu ce sa iti zic. daca el iti da semne ca ii pasa. tine-l langa tine dar nu-l forta adica, daca vezi ca nu se poate. las-o moarta. te pup