Nu il poti face sa se reindragosteasca de tine, tipul nu mai e interesat de tine si ar trebui sa faci la fel
Relatia voastra s-a sfarsit pana sa inceapa. Baiatul nu a fost impresionat de tine. Ghinion.
Tu ai mai postat întrebarea asta, presupun că răspunsurile nu au fost mulțumitoare deoarece majoritatea te-am sfătuit să-l lași în pace pe tip.
Nu ai cum să-l aduci înapoi fără voia lui, iar tu ți-ai dat seama că nu vrea nimic cu tine, însă ești căpoasă.
Dacă după nici 2 săptămâni nu vorbiți, acum la început, atunci când o faceți?
Tu ai sentimente pentru el, însă el nu.
E chiar așa greu?
El nu te mai vrea, asta e evident. Evident pentru noi, cei care citim situatia descrisa de tine. Tie vad ca nu iti e clar.
Degeaba ti-e drag daca lui nu ii pasa. Oricum vorbeste cu el, fii hotarata si intreaba-l exact daca simte ceva pentru tine daca nu sa te lase in pace. E cam aiurea sa o lungeasca cu scuze precum "Am probleme"..chiar daca le-ar avea..nu etsi tu vinovata. Mie mi se pare ca te tine de urgenta, in caz ca nu ii ies lui combinatiile cu vreo alta fata . Ar trebui sa ai pretentii mai mari de la tine si sa nu te milgesti asa de un neica-nimeni care te-a vrajit cu vorbe dulci si cu fapte 0
Dai timp poate l-ai solicitat prea mult baietii mai au nevoie si de timp liber
Mutubal întreabă: