Observ ca te chinui foarte mult in aceasta relatie. Ai 3 optiuni: 1. accepti situatia asa cum este, bucurandu-te de ceea ce iti ofera totusi aceasta relatie, 2. rupi relatia si te bucuri de liniste, 3. vorbesti cu prietena ta si incerci sa stabilesti niste limite. Pentru toate optiunile ai nevoie de un "salt evolutiv" pe care il vei realiza in momentul cand vei invata sa lucrezi cu emotiile tale, sa ti le gestionezi mai bine spus. In prima situatie, trebuie sa iti gestionezi frustrarile, in a 2-a trebuie sa iti gestionezi durerea despartirii, in a 3-a trebuie sa inveti sa iti afirmi asteptarile intr-un mod decent.
Foarte bune sfaturi, o să țin cont de ele. Mulțumesc.
Next! La 16 ani, foarte rar o fata e si matura si foarte corecta in relatii, din pacate!
Cauta, experimenteaza, mint, vor sa para interesante, etc.
Mai ales primavara!
Invata, fa ceva sport si pregateste-te de bac, e cel mai important!
Success!
Nu ține la tine de nici o culoare. Las-o. Totuși mă mir că ai avut atâta stăpânire de sine să nu îi strângi de gât când i-ai văzut împreună
Sincer eu zic sa te desparti de ea. Chiar daca poate e dureros pentru tine. Daca te-a mintit o data, te va minti si a doua, si a treia, s-a. E clar ca trebuie sa fie ceva intre cei doi. Daca nu era nu incerca sa ascunda asta. Si sibcer, mi se pare ff josnic ce face ea. Daca are comportamentul asta, nu te merita. Nu iti merita afectiunea. Eu zic sa pui punct relatiei, ca spre bine nu cred ca o sa mearga
Nu cred in iubire mare in primile 2 luni, simpatie, afectiune doar. Daca deja te duce de nas, de care relatie mai poate sa mearga vorba.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: