Nici el nu stie ce vrea, azi te cearta, maine te alinta, nu mai pune totul la suflet...
De despartit o sa va despartiti mai tarziu, dar pana atunci incearca si el sa te puna putin pe jar, pentru a obtine mai mult de la aceasta relatie.
Pastreaza-ti calmul, draga mea.Nu-l sufoca, nu fa greseala asta.Lasa-l,da-i timp, nu-l cauta.Stiu ca o sa-ti fie greu, dar daca-l sufoci si zapacesti de cap cu cat de mult "il iubesti", nu o sa faci decat sa-l indepartezi si mai mult.Lasa-i libertate, daca e istet, o sa faca pasul cel corect, daca e fraier, o sa se desparta de tine.Stai calma, stiu ca te-ai obisnuit cu el, dar nu mai pune asa mult suflet.Bafta!
Depinde si de cati ani aveti. Certurile sunt normale intr-o relatie. Cum ai ajuns in trei luni sa-l iubesti atat de mult incat sa crezi ca nu vei mai iubi pe nimeni asa cum il iubesti pe el? Nu cred ca e vreun semn ca ar vrea sa va despartiti, probabil s-a suparat ca l-ai mintit, dar oamenii se mai cearta, tot ei se impaca si cand nu se mai poate, cand nu mai exista dragoste, se despart. Aveti grija de voi. Bafta!
Ma gandesc eu poate te inseala cu alta si se teme sa ati zica? nu stiu poate are pe alta sau vrea sa va despartiti sau poate sunt ceva certuri