Nu trebuie neaparat sa fii indiferent ci trebuie doar sa il mai lasi si pe el sa se implice deoarece o sa devina obisnuit ca doar tu sa faci tot. Mai lasa-l si pe el sa ia initiativa...tu poarta-te normalm si nu ii lasa impresia ca nu poti sta fara el pentru ca o sa profite de asta. Bafta
Eu am de gand sa-ti raspund la aceasta intrebare tot printr-o intrebare. Tu esti pregatita pentru o relatie? Esti inca micuta pentru a avea un prieten, si in fond iti pierzi copilaria aiurea. Cred ca ar trebui sa renunti, pentru ca nu ai tu nici experienta acum si nici nu ai cum sa-ti dai seama de anumite lucruri.
Eu zic sa nu ii intorci totul cu aceeasi moneda. adica gandeste-te! daca tu ii arati indiferenta si el la fel atunci unde mai incape vorba de relatia voastra. eu zic sa vorbesti serios cu el si sa ii spui clar ce te deranjeaza si ce nu, sa ii zici ca ai impresia ca numai tu faci parte din relatie si ca ai vrea sa fie si el mai activ cand vine vorba de voi. Ai putea sa ii zici ca trebuie sa aiba incredere in tine si ca daca esti cu el inseamna ca pe el il placi si cu el te simti bine si ca ex-ul tau si cel mai bun prieten sunt doar niste persoane dragi tie dar care nu ar putea nicicand sa ii ia locul. asa il vei face sa se simta mai sigur de relatia voastra.
Isi bate joc de tine cu gratie. Gaseste-ti unul de varsta ta. Si daca el accepta sa va sarutati de fata cu toata lumea...voi nu stiti ca e un moment intim care nu trebuie impartasit? Sau vrea (vrei) sa aiba (ai) cu ce sa te lauzi (laude) colegelor (colegilor)?
Pai cum, cine e cel indiferent? Scrii ca o cizma. Parca spui ca nu iti pasa de intalniri. Si spune-i ca te deranjeaza, ce e asa de greu? Desi, dat fiind faptul ca isi bate joc de naivitatea ta, nu se va rezolva nimic.
Si da, vreau sa imi acorzi stupid. Nu ti-am spus ceva ce ai vrut sa auzi.
AndrewTate7789 întreabă: