| Florica18 a întrebat:

Sunt intr-o relatie de 5 ani, in care 3 luni am fost despartiti, dupa 3 luni ne-am impacat a fost o vreme totul ok, insa dupa 2 luni a inceput sa fie mai rece cu mine, nu ma mai suna si cand il sun vorbim 2 min si imi zice ca si-a adus aminte ca are ceva treaba si ca ne auzim mai incolo, si daca incerc sa-i zic ceva ma respinge si imi zice bine sau ok si imi inchide dupa...Ce pot sa fac il iubesc, dar simt ca chiar nu ma mai iubeste cate-o data!

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

S-a plictisit de tine si rareori e ceva de facut pentru o revigora o astfel de relatie. Tot ce poti sa faci este sa il ignori, sa devii mai distanta si sa speri ce se va trezi prostul si isi va da seama ca pierde o fata care il iubeste. Daca mai e ceva de salvat din relatia voastra, va lua el initiativa si va incerca sa te recucereasca... daca nu, uita-l si mergi mai departe, pentru ca relatia voastra nu ar fi avut nici un viitor.

2 răspunsuri:
| viperra a răspuns:

Incearca sa nu il mai suni, sa nu ii mai scrii.FIi si tu ca el. Daca remarca asta si iti zice ceva, ii explici de ce faci asta. Daca nu zice nimic...asta a fost...Succes! happy

| HerrAdrian a răspuns:

Vrea sa scape de tine, posibil a gasit pe altcineva, fiind interesat de persoana respectiva, happy