Deci...iti este frica sa incepi, nu? Daca tii mult la el, incearca sa-i explici ca e inca prea repede pentru tine si nu te simti pregatita.Intreaba-l daca s-ar simti EL bine daca dupa tu ai regreta si ai suferi din cauza lui. Daca te iubeste cu adevarat, te va intelege si va mai amana. Daca nu, inseamna ca tot ceea ce vrea este ...stii tu, niho-niho.Ei bine, anal e dureros, iti dai seama. Incearca sa-ti dai seama daca tine cu adevarat la tine.Nu face ceva ce ai putea sa regreti si pe care nici nu-l doresti.Bafta draga mea!
Urasc baietii astia care spun ``iubita intelege-ma si pe mine etc`` mi se par stupizi, ce mai penibila scuza.
Nu face sex anal, nu inteleg cum isi permite sa-ti ceara asta, dar ce are chiar e asa disperat?
Daca te iubeste, te asteapta oricum.
Nu e un motiv de cearta, tu trebuie sa-i raspunzi sigura pe tine si daca el se cearta cu tine sau tipa, tu sa fi mereu calma.
El gaseste diferite motive precum asta `v-ar impaca si asa nu v-ati mai certa`, daca va intelegeti, sexul completeaza relatia, nu o imbunatateste.
Am stat langa prietena mea care s-a chinuit destul de mult dupa sexul anal, e o mare greseala, e mult mai dureros, mai bine faci sex si gata.
Asta e doar alegerea ta, sa nu te lasi niciodata influentata de el, sa- ti iei alegerea singurica, tu stii ce-i mai bine pentru tine, daca o vei face pentru el atunci iti va parerea rau.
Tot ce am ales pana acum a fost pentru eu `am vrut`, probabil daca ma lasam `vrajita` de textele lor iefnite acum imi parea rau.
Ai grija de tine.
Daca tu chiar vrei sa faci asta, fa-o! daca nu, nu! doar tu poti sa decizi, dar gandeste-te bine, daca intr-adevar merita sau nu!
NU o fa! daca nu este in stare sa te astepte pana cand esti pregatita nu are rostsa o faci de dragul lui.Gandeste-te ca la fel de usor cum iti zice "intelege-ma si pe mine" va putea sa iti zica" intelege-ma si pe mine dar vreau sa ne despartimpentru ca sunt baiat si vreau sa vad cum e si cu altele"
Te întreb și eu pe tine dar voi fetele de ce nu sunteți înțelese? de ce doar bărbații trebuiesc înțeleși?
„Mi-a zis ca doar asta ne lipseste ca relatie si ca asa ne-am impaca, nu ne-am mai certa."
Deci certurile voastre sunt intenționate!
Dacă te iubea nu exista așa ceva. Nici vorbă de respect!
Nu te iubește și o să te lase pe urmă, chit că-i oferi sau nu.
Tu decizi dacă pici de proastă sau nu.
Spune-i ca esti asexuala sa vezi ce zice. Daca tot tine la tine, va trebuie sa rabde o perioada mai indelungata.
"Nu stie cat o sa mai reziste asa"? Dar ce crezi ca o sa se scape pe el? N-am auzit de nici un baiat sa faca asta...
Aaaa, sau te referi la faptul ca iubirea lui se termina la a te vedea pe tine doar ca un "apendice" în care să-şi descarce el nevoie fiziologice? Fii serioasa domnisoara, ca valorezi mai mult de-atât...
Dacă el chiar nu se mai ţine, trimite-l să facă un duş cu apă rece, dar aşa cum spune şi neutrino, La cât de jegoasă e licheaua, n-ar strica să-i oferi şi "papucii"...
Nevoile lui fiziologice sunt pe primul plan. Pe tine, ai văzut, te-ar reduce la o partidă de "anal", ştii ce înseamnă asta ("analul", "oralul") pentru un băiat? Înseamnă că te iubeşte atât de muuuuult, de nu depăşeşti nivelul unui prezervativ sau a unei toalete în mintea lui…
De ce nu vă încredeţi în scopul existenţei voastre voi fetele, că v-aţi născut să fiţi iubite, să fiţi sufltul unor familii, să fiţi respectate de către de către "ţăranii" aleşi de voi ca nişte prinţese, şi nu să fiţi tratate ca toalete pentru oligofreni, precum ăsta de care spui…
Nu vă doriţi mai mult, asta e…
, dar să ştii că unii oligofreni chiar nu pot oferi mai mult, dacă n-a avut cine să-i ajute cu educaţia, să recunoască demnitatea umană…
SA NU FACI În nici un caz COMPROMISUL DE A TE DEZONORA!
Viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat demnitatea ta!
Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!
Câţi băieţi crezi că se gândesc serios la vârsta de 16-18 ani la ceva serios? Câtă încredere mai poate oferi un băiat fără principii morale în ziua de azi?
Eşti pregătită să devii "mamă", sau "mamă criminală" cu statut permanent pentru tot restul vieţii tale (un fel de cancer sufletesc de care nu vei scăpa niciodată)?
Dacă băiatul ăsta nu vrea decât să te folosească o vreme, pentru ca apoi să scape de tine ca de „un obiect de unică folosinţă"! Te-ai gândit că păstrarea demnităţii e singura metodă de precauţie?
Acum ţine la tine? Wow! Esenţial este însă pentru cât timp?
Iar dacă îl refuzi şi pleacă, ştii ce-nseamnă? Că n-a fost niciodată pregătit să te respecte, iar dacă i-ai fi căzut în pat, aveai mai multe şanse să cadă zidul chinezesc pe tine decât să-ţi rămână el fidel alături mai departe...
Auzi măgarul, să-ţi sugereze că nu ştie cât mai poate rezista... ce anume? Alături de tine? Halal hahalelă de "iubire" ţi-ai ales lângă tine,
Ceea ce ai spus tu este "tratamentul" obişnuit pe care sunt în stare să-l ofere astfel de animale libididoase... Să încerce să te "constrângă" prin şantaj emoţional să ajungi "bic-ul" lui pentru 10 utilizări, fără mustrări din partea lui.
La sfârşit urmează să "împacheteze" frumos relaţia şi să te convingă la fel de frumos că nu mai merge...
Atunci când într-o relaţie nu se menţionează nimic legat de "relaţie serioasă", "relaţie de durată", "cerere în casatorie", orice legat de "casatorie", etc., nu este bine!
În astfel de situaţii, relaţia este sortită eşecului.
Numai fundamentarea pe principii sanatoase (legate de căsătorie), pe ONOARE, pe DEMNITATE, poate oferi relaţiei, siguranţă!
Altfel, fata nu "a reuşit" decât şă-şi treacă în "CV" faptul că a fost folosită şi că viitorul său soţ, pentru o viaţă va şti că ea s-a lăsat "folosită", o tură, două, trei, sau ani de zile...
Va fi o familie minunată şi vor trăi amândoi în pace şi linişte sufletească până la adânci bătrâneţi! Înnhââââ...
De ce SA NU faci în nici un caz compromisul DE A TE DEZONORA?
Pentru că viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat DEMNITATEA TA!
Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!
Este SINGURUL LUCRU lucru capabil să ţină un bărbat lângă o femeie O VIAŢĂ... Doar nu-ţi imaginezi acel lucru e pudra de pe faţă, tocurile din picioare şi ce mai e "între". De "chestia" aceea începe să-şi piardă entuziasmul începând de a doua "oară", ca de o "cetate deja cucerită"... Tu ce vrei? O dată? De două ori? Sau să ai lângă tine un o persoană "for a life time"?
Scuze că-ţi scriu atât,
dar o singură şansă există pentru a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.
Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea, fata, să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face... Upss! Dacă nu o va face, atunci soarta "obiectului" de "redusă folosinţă" o aşteaptă!
Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, atunci oricum NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "ATU" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe el, pe acel "ATU".
Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale...
"Fwta-l Dumnezau, sa-l **** si calu' lu Hristos" Ai dje *** mie :\ Deci nu o faci cu el, daca te iubeste te va astepta, daca nu te iubeste isi va gasi una care sa-i faca de 10 ori pe zi, parerea mea, este ca ii spui NU si ii spui sa-si dea o laba de urs ca-i mai buna, pana vei fi tu pregatita, si eu ziceam sa asteptati pana faceti 1 an macar :\
O sa vezi ca o sa-ti para rau daca faci asta...lasa-l.Cum sa nu mai reziste?,"vrajeala".Cum zice si Azµre!(fetele de ce nu trebuie intelese?).
Vrei sa te culci cu multi barbati? Dupa ce o sa te lase ce o faci? Nu asta inseamna iubire.Eu zic sa te gandesti bine, dar bine... Faza cu nu mai rezist e doar o scuza.
"Nu stie cat o sa mai reziste asa"? deja cand a zis asta pare un disperat sa nu mai spun ca o da pe minciuni, parerea mea e ca este devreme si iti va parea rau
Pai dupa 7 luni. ati putea sa o faceti, dar daca tu nu simti nevoia, iar el te streseaza nu o face. nu esti obligata
Pai decide-te odata ce-ti doresti, gindeste-te bine daca el merita acest lucru. Daca va iubiti o sa treceti impreuna peste toate succese
E clar ca se foloseste de tine.
Rezolvarea problemei este despartirea.
Din spusele tale banuiesc ca esti virgina asa ca nu lasa un simplu baiat care vrea sa te foloseasca sansa "de a sparge gheata".
Ai grija ce alegi