Bună, sunt femeie și hai să îți explic o chestie, într-o relație nu contează ca ești mai mic, mai mare, ai mai mulți bani sau mai puțini. Contează să fie atracție ( frumos nu ești doar dacă ești blond cu ochi albaștri, mie îmi plac bruneți de ex ) și frumusețea este relativă. Eu zic să încerci, contează să vă înțelegeți bine, să vă respectați și să vă iubiți.
Pai, te place ca fratior ca tu oricum esti micut de varsta.
Stai cuminte ca nu-i acelasi curu la pubertate, fiindca abietii se dezvolta mental un pic mai incet decat fetele.
La maturitate se ajusteaza mintea si ajungi si tu la acelasi nivel cu fetele, de aceea sunt recomandate relatiile cu baietii cu o diferenta de 3-4 ani (baiatul safie mai mare), ca sa fie la egalitate cu fata.
Nu contează câți ani ai doar în cazul în care tu să fi avut sub 16 ani că atunci s-ar fi considerat viol. Apropo, lasă ce vezi tu la televizor cum că femeia trebuie să fie mai mică decât bărbatul că oricum multe lucruri de acolo sunt toxice. Important este că dacă şi tu simți acelaşi lucru să îi spui că o placi. Asta cu maturizatul fetelor este doar un mit, depinde de persoană, eu cunosc femei de 30+ care nici în momentul de față nu sunt în stare să îşi dea seama care sunt lucrurile importante în viață.
Gandesti prea mult si iti distrugi singur sansele, ce te costa sa incerci?
Nu te mananca fata, cum vrei sa afli cat de serioasa e daca nu iesiti sa petreci timp impreuna doar voi doi, cauta un loc linistit sa nu fiti deranjati si scoate-o la intalnire.