| Utilizatorul33997289 a întrebat:

Buna TPU

Sunt într-o situație cam ciudată și vreau să mă ajutați cu sfaturi daca nu va deranjez

Sunt clasa a11a și de 2 zile tot vorbesc non stop cu o fata care are 19 ani..eu având 17.
(Ea este clasa a12a..nu știu dc la vârsta aia)

Problema este că ea mi-a spus că-i place de mine de de câțiva ani.dar noi mereu am fost așa,, cunoștințe"..ne salutam când ne vedeam dar nu eram prieteni...nu știu dar așa fac
cu toate fetele..sunt prieten cu toată lumealaughing

Bun..revenind la situație.

Ea mi-a explicat că i place de mine iar eu nu înteleg de ce i-ar place..pentru că ea este mai mare de cât mine.și din cate am auzit fetele se maturizează mai devreme sau așa ceva.

Nu cred că ar fi un interesa mijloc pentru că ea are de 2 ori banii mei.

Eu nu sunt sarac dar îmi câștig banii de pe la 14 ani...muncesc după școală în construcții la niste prieteni de familie...fac și eu niste bani în plus.iar în același timp învat și bine..sa nu credeți că s boschetar sau m-am lăsat de școală.

Pur și simplu nu îmi explic.

Ea 19 ani mica de înălțime. ochi albaștri par blond

Iar eu 17 ani, un cioc, câteva fire pe față și 180cm.
Poate sunt mai mare fizic dar ea oricum știe că am 17 ani și că sunt mai mic de cât ea.

Am mai auzit de relații când un bărbat avea 45 iar femeia 35... dar acolo mi se pare mai okk. deja sunt trecuți de 30 de ani.

Dar la mine e mai diferit...toate fetele pe care le știu umbla cu bărbați cu 2-3 chiar 4 ani mai mari de cât ele.

Vreau și eu o explicație așa.în special de la femei pentru că ele ar știi cel mai bine sa-mi răspundă.

•Tin sa mentionez ca nu sunt vreun frumos cu par blond și ochi albaștri..deci sa nu se înțeleagă altceva
Nu știu dacă au jucat vreun rol și aceste chestii dar eu nu fumez,nu beau, fac mult sport și îmi văd de treabă în mod normal

Ofer funda, mulțumesc.

4 răspunsuri:
| andreeaanamaria6 a răspuns:

Bună, sunt femeie și hai să îți explic o chestie, într-o relație nu contează ca ești mai mic, mai mare, ai mai mulți bani sau mai puțini. Contează să fie atracție ( frumos nu ești doar dacă ești blond cu ochi albaștri, mie îmi plac bruneți de ex laughing) și frumusețea este relativă. Eu zic să încerci, contează să vă înțelegeți bine, să vă respectați și să vă iubiți.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, te place ca fratior ca tu oricum esti micut de varsta.
Stai cuminte ca nu-i acelasi curu la pubertate, fiindca abietii se dezvolta mental un pic mai incet decat fetele.
La maturitate se ajusteaza mintea si ajungi si tu la acelasi nivel cu fetele, de aceea sunt recomandate relatiile cu baietii cu o diferenta de 3-4 ani (baiatul safie mai mare), ca sa fie la egalitate cu fata.

| Kufu95 a răspuns:

Nu contează câți ani ai doar în cazul în care tu să fi avut sub 16 ani că atunci s-ar fi considerat viol. Apropo, lasă ce vezi tu la televizor cum că femeia trebuie să fie mai mică decât bărbatul că oricum multe lucruri de acolo sunt toxice. Important este că dacă şi tu simți acelaşi lucru să îi spui că o placi. Asta cu maturizatul fetelor este doar un mit, depinde de persoană, eu cunosc femei de 30+ care nici în momentul de față nu sunt în stare să îşi dea seama care sunt lucrurile importante în viață.

| MarianWLF a răspuns:

Gandesti prea mult si iti distrugi singur sansele, ce te costa sa incerci?
Nu te mananca fata, cum vrei sa afli cat de serioasa e daca nu iesiti sa petreci timp impreuna doar voi doi, cauta un loc linistit sa nu fiti deranjati si scoate-o la intalnire.