Pai pe tine te tine de rezerva. Ai de fu**, tu inca nu. Cand o sa te convinga si pe tine o sa o lase pe aia.
Hmm, 25 de ani, fii atenta ca poti nimeri in miini periculoase, nu se stie ce poate fi in mintea unuia de 25 de ani, eu zic sa nu te grabesti si examineaza-l cu atentie ce fel de om e, daca iti zice numai vorbe goale ca sa te poata ademeni, pentru ca fetele in adolescenta sunt naive si nu-si dau seama ce poate urma dupa asa intilniri, chiar daca esti aproape de majorat.
Pai situatia e normal cu doua taisuri. Te poti gandi la partea negatva, ca el are doar interese si referitor la ce ti-a raspuns el, poate isi doreste sa aiba langa el o fata virgina, care sa fie doar a lui(asta fiind o mare dorinta a baietilor in general)dar nu stiu de ce pe mine nu ma sperie chiar asa varsta lui...Eu cred ca nu ar putea sa faca ceva nasol daca parintii vostri sunt prieteni. Dar bineinteles aici totul depinde de tine, de dorintele tale, daca iti place de el, cat de departe vrei sa ajungi cu el pentru ca evident trebuie sa te astepti si sa vrea ceva mai mult de la tine in viitor (gandeste-te ca pusti la 14 ani deja incep sa aiba asa pretentii si atunci sa nu mai vb de 25 de ani si la urma urmei mai bine cu un barbat mai matur decat cu un pusti care vrea sa zboare din floare in floare, sa experimenteze. El cred ca de acum inainte trebuie sa isi aleaga ceva serios pentru ca totusi are o varsta, el a trecut deja de etapa adolescentei) Sper ca te-am ajutat macar putin