Mai bine ascunde. dupa parerea mea. Daca ai incercat asfel de ...atunci trece peste asta nu le spune ca atunci vei face mai rau.am facut si eu asa.am intrebat-o pe mama daca pot sa fac sex cu un baiat.si nu mea dat voie mai multe s-a intimplat. dupa asta m-am despartit cu fostu.deoarece am ascultat-o pe mama,, asta e viata ta dar trebuie sa te gindesti cu capul pina a face astfel de lucruri... daca iti pare rau nu mai repeta inca o data.ai grija
Eu zic ca e bine sa le spui repede parintilor tai si sa mergeti impreuna la ginecolog.La varsta ta, inceperea vietii sexuale creste foarte mult riscul de cancer de col uterin, presupun ca nici analizele nu si le facuse (asa ca s-ar putea sa te fi infectat cu multe chestii).
Acum sunteti impreuna...si oare cat o sa stati? pana se satura de ce i-ai pus pe tava din prima seara ca o curva in toata puterea cuvantului...
suporta consecintele, tot ala e baiu daca afla oricum.
Ce sa le zici parintilor ca ai facut sex? esti nebuna, mi se pare naspa ca la 15 ani ai facut toate,oral, anal, sex. dar alegerea ta, nu ai tu ce sa le spui lor, a fost alegerea ta ii viata ta.:*
Trebuie sa ii cunosti foarte bine, si sa stii cum o sa reactzioneze, oricum e normal sa reactioneze prost pentru ca ai numai 15 ani, dar daca crezi ca ar trebui sa le ascunzi fa-o e mai bine asa, si daca sunteti impreuna e bine, numai sa nu te paraseasca ca totii baieti, ai grij de tine, si sa va protejati tot timpul
Hmm nu stiu daca ai facut o treaba prea buna candeste-te ca peste cativa anul vei fi considerata curva
ceea ce nu cred ca o sa iti placa nici tie si nici parintilor tai.te-ai gandit ca poate ii faci de rusine si cum se vor mai afisa ei in fata lumii stiind toti ce fel de fata au crescut x_x eu zic ca daca nu ai o relatiie deschisa cu ei mai bine nu le spune si incearca sa te abti de la sexul in "dos" sau oral
asa ar fi cel mai bine pentru tine... cred ca ti-ai cam distrus "Copilaria"/adolescenta
pacat pentru tine...
Succes!
Mai bine sa le zici deoarece ai luat o decizie, crezi tu buna dar nu este nici pe departe.
Poate e mai bine sa nu mentionezi.
Adica ok ca afla ca nu esti virgina dar poate ca nu vor fi prea fericiti ca la varsta asta (sti cum sunt parintii) poate e mai bine daca isi dau seama singuri.
Bravo,tocmai te-ai distrus. La 15 ani? La ce te-ai gandit fato? Hai sa iti zic cum e treaba cu sexul in "dos" cum zici tu, treaba sta cam asa daca o sa o faci toata viata o sa ajungi sa te kaki pe tine pentru ca acel muschi al curului nu se regenereaza. Sexul oral, treaba ta, e gura ta doar . Sexul normal e foarte ok dar sa fie cu prezervativ... oricum dupa parerea mea trebuia sa mai astepti esti cam mica iar daca zici ca el are 18 o sa tot vrea sex asa ca te-ai aranjat
)). Eu daca as fi fost mata te-as fi dat o mama de bataie, dar mai mult pentru minciuna.
Hmm. nu stiu. cam grav la 15 ani :-s...pai depinde de cat de bine te intelegi cu parintii tai daca aveti o relatie deschisa si va intelegeti bine ar fi ideal sa le spui. pana la urma ce ar putea sa iti faca, doar esti a lor
nu o sa te omoare, dar na avand in vedere ca esti mica poate ca o sa te certe rau.
:-s, dar nu stiu ce sa zic, cred ca e mai bine sa le spui
si sa aveti de acum in colo ( daca nu aveti si pana acum) o relatie copil - parinte deschisa in care sa vorbiti orice problema
! Bafta:*!
Daca crezi ca reactineza urat nu le spune.eu nu stiu ce o fost in capu tau dar ma rog. si ai zis ca nu ati facut decat sex oral si anal si mai jos ai zis ca penisul a fost introdus in vagin cu prezervativ...nu mai inteleg nimic
asta da chestie.hmm.daca afla. zile si tu ca ai auzit peste tot ca...toti fac sex si etc.si ca ai incercat si tu.si iti pare rau.dai niste dume si daca te apuci si de plans.o sa incerce sa te linisteasca si o sa vorbeasca frumos... dupa aia nu mai au treaba
merge la sigur
Da stiu dar na.A fost o decizie tempora sunt mica.nu stiu ce e in capul meu.Cat despre parintii. Tata e mai dificil.Dar sa va spun cum sta streaba sh de ce am facut-o : Pentru ca imi place de acel baiat, toate fetele sunt inebunite dupa el.Si acum sincer imi pare rau pentru ceea ce am facut Asta e nu mai pot da inapoi.
Ubyta2000 întreabă: