Pff gandeste-te ca ai doar 16 ani mai ai inca 2 si devi majora
eu as incerca sa renunt la el sau sa fac tot posibilul sa il despart de acea fata pentru a putea fi impreuna cu mine
si un alt lucru ar fi acela ca nu ar trebui sa te duci la mare cu el
are alte ganduri...cred ca te-ai prins dar mai tarziu vei regreta mai bine pui punct acum decat sa iti para rau mai tarziu
Eu consider ca daca se desparte de ea, tot nu pot fii cu el. mai ales ca atunci cand a inceput totu' stia toata lumea de noi.
Nu trebuia sa accepti niciodata sa fii a5a roata de la caruta!
Spune-i ca nu mai vrei sa auzi de el pana nu este sigur. Respecta-te pe tine!
Daca te iubeste cu adevarat, se va desparti de prietena lui. Daca nu, inseamna ca vrea doar sa aiba doua deodata :p. Cum sa nu se poata desparti de ea?! Cu sila nu il poate tine langa ea, deci eu cred ca nici el nu ar prea vrea sa se desparta de prietena lui.
De ce se intalneste cu tine pe ascuns?! De ce nu se afiseaza cu tine in fata ei?! Nu cred ca ea ar rezista prea mult in situatia asta. Orice fata cu putina demnitate ar prefera sa se desparta de el!
In niciun caz sa nu mergi cu el la mare! Vei regreta enorm de mult
La inceput n-am acceptat.dar ma pupa cu forta. si asa am inceput sa tin la el.
Hey buna. eu stiu cum este. sunt cam in aceeasi situatie ca tine umblu pe ascuns cu un baiat de 3 ani:X il iubesc prea mult. si el are prietena si na, dar nu imi zice lucruriile astea frumoase ce ti le zice baiatul asta tie. eu zic sa faci ce crezi tu ca e mai bine pentru tine. eu as merge pana in fundul lumii cu el. bafra
1.motive sa ne certam n-avem.
2.la cat de mult il cunosc. sunt sigura ca nu se pune problema asta
Tu sti mai bine decat noi
Nu te duce, ca doar stii ce va urma daca te duci ...stii prea bine ce se va intampla ...si daca nu vrei sa se intample asta nu te duci pur si simpu