Prima iubire versus noua relatie...
Inchide ochii si imagineaza-ti marea ta iubire cu o alta fata, tinand-o de umeri, mergand, razand fericiti si tu...intr-o margine, privindu-i.
Acum fa la fel si cu noua relatie, imagineaza-ti acelasi lucru, vizualizeaza aceeasi imagine cu ochii mintii.
La care ai tresarit?
La care din ei te-a durut inima?
Ai hotarat, deja.
Inima stie intotdeauna mai bine ca noi.
Oricine greseste din anumite motive,dar nu oricine stie sa recunoasca greseala si sa ceara iertare!
Daca crezi ca mai merita inca o sansa, de ce sa nu i-o dai? cu el ai fost un an de zile si totusi e ceva!
Cat despre celalalt, a renuntat la tine dintr-o prostie, acum trimite-l tu acolo! daca nu a stiut sa te aprecieze de la inceput ce rost mai are?
Alege pe cel cu care ai fost impreuna un an, e cel mai bine!
O noapte placuta iti doresc!
Alege-l pe care il vrei tu, eu l-as alege pe cel care si-a lasat prietena numai sa se intoarca la tine[se vede ca te iubeste ]
Inima ta stie ce vrea.Intotdeauna stie. Mai greu e sa admitem realitatea.Pentru ca uneori sentimentele nu sunt in conformitate cu ratiunea. Mereu una atarna mai greu decat cealalta, acum depinde in cazul tau care cantareste mai mult. Nu te gandii la viitor sau la ce-ti poate oferi unul sau altul, ci pur si simplu cauta sincer in sufletul tau ce simti pentru fiecare in momentul de fata. Am fost pusa intr-o situatie similara si, desi traiam cu impresia ca nu stiu ce simt, intotdeauna am stiut care din cei doi e mai important pentru mine. Multa bafta!
3 saptamani e...shitt.1 an estee..renuntand inseamna a vrea sa te aiba si merita sa mai incerci.Succes!
KatiMe27 întreabă: