| Piper987 a întrebat:

Buna TPU,
Sunt intristata, traim intr-o generatie penibila.
Am 23 de ani, am iesit cu unul si acest destept si a permis sa se laude cu ceva ce nici nu s-a intamplat intre noi.
Am fost faina cu el pentru ca nu am vrut sa imi bat joc de el si i-am zis, mai bine o lasam asa decat sa incercam ceva ce nu va merge.
Si ghici ce, aud de la fratemiu, ca sa laudat el la cel mai bun prieten a lui ca cica eu cu el am avut relati sexuale, ca i-am si facut sex oral ca nu stiu ce….
Am ramas in soc, ma simt prost. Nu cred ca meritam vorbe de genul.
Dece sa fi asa tampit, fara educatie si bun simt?
Deci nu stiu… nici macar nu stou daca merita sa-i cer socoteala
E un las nu va recunoaste

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mai bine să spui despre el că o are mică și bleagă, de aia l-ai lăsat

| Piper987 explică (pentru mihai69):

Ar trebui, da sincer nu stiu daca o sa aiba rost. Poate o sa i se dea lui mai multa credibilitate cine stie… is socata de cata lipsa de educatie au uni

| mihai69 a răspuns (pentru Piper987):

Bine, acum la modul serios - ignoră-l. Iar dacă altcineva aduce vorba despre dobitoc, îi spui sincer că pentru tine ființa aia a devenit inexistentă din clipa în care s-a transformat în Pinocchio.
Nu are rost să te enervezi pentru mitocănia prostului.

| Emilian65 a răspuns:

Nu merita să-i ceri socoteala pentru niște fapte pe care nu le-ai făcut cu el. Lasă-l sa vorbească în van, ca la un moment dat își va da seama ca vorbește singur și nu-l asculta nimeni.

| Miruna333 a răspuns:

De ce sa te simti prost pentru lipsa lui de educatie? Nu merita sa ii ceri socoteala sau ceva de genul, nu ii arata ca te afecteaza intr-un fel. Se pare ca el inca a ramas prin stadiul de pusti din generala care se lauda ca a prins si el ceva, penibil

| Cavaler001 a răspuns:

N.ai de ce sa te simți prost, decât dacă vei mai discuta cu el vreodată happy
Mai sunt și țărani prosti cu minte de mucoși happy

| Nic1971 a răspuns:

Oameni care vorbește gura fără ei au fost, sunt și vor fi întotdeauna. Nu merită să îl bagi în seamă, dar merită să îl spui la toți cunoscuții că este un mare mincinos