anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu....sunt intro situatie cam delicata.....este un baiat si eu si prietena mea cea mai buna il placem...numai ca dupa ce ea mia recunoscut ca il place(eu il placeam in timpul ala) eu m-am retras desi incepeam sa vorbesc tot mai des cu baiatul......aici situatia se complica... faza e ca de nervi pe prietena mea l-am intrebat pe baiat daca o place place...si o spus ca o place doar ca o prietena insa ea il place in continuare....ar merita sal intreb pe baiat din "gluma" daca ma place? iar daca raspunsul printr-o minune e da...ar merita sa ma combin cu el? :s (sa se noteze e cu 3 ani mai mare decat noi insa avem muuuulte interese comune si am si iesit afara odata)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Urasc relatiile prin intermediul prieteniilor/colegiilor, sau toate hop-tup pe un baiat.
Nu te pot ajuta, dar eu te intreb pe tine, tu ce ai face?

| Areea995 a răspuns:

Reztionezi in functie de ce e mai important pentru tine :prietenia cu o fata/colega sau cu un iubit. Totusi, tine minte ca pe prietena ta o vei intalni destul de dss (nu cumva sunteti intr-o clasa?) si daca se supara pe tine va fi neplacut... si chiar daca nu se supara fatis, te va privi altfel daca o inseli happy

| ღcamyღ a răspuns:

Buna! Pai eu zic sa il intrebi daca te place daca zice da nu ii zici ca il placi daca zice nu asta e. Dar chiar daca iti place de el prieteni sunt mult mai importanti decat baieti si tine minte asta si gandeste-te ca daca tu te-ai combina cu el cum s-ar simti prietena ta... oribil si eu te sfatuiesc sa renunti la el, insa tu alegi daca iti vei lasa prietena cea mai buna pentru el sau nu. Baieti vin si pleaca dar doar o prietena adevarata ai si nu merita sa o pierzi!
Succes!

| Adrian_Dinu_1999 a răspuns:

Spune-i in fata ca il placi si vezi fe zice, fara glume. Daca zice ca da sa foe in bafta ta, daca nu unu vine altu pleaca asa ca.
Succes!

| CipryCuSueg a răspuns:

Ofofof copii astia happy
Stiti ca puteti sa o faceti si in 3, da? laughing