| selenaroyalprincess a întrebat:

sunt la facultate si iubitul meu a venit si m-a vizitat intr-o duminica, colega mea de camera a plecat si am ramas singuri...atunci a vrut sa faca dragoste cu mine si eu am spus ca aici e prea riscant si i-am promis ca o s-o facem atunci cand voi veni acasa el mia mai propus sa o facem de mai multe ori dar am refuzat, nici acum nu ma simt foarte pregatita si nu stiu ce sa fac...il iubesc dar mi-e frica ca dupa ce am s-o fac voi regreta! ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Comoaracasei a răspuns:

E simplu, faci dragoste (mai ales prima data) numai daca esti pregatita. Eu spun sa vorbesti cu el si sa-i spui ce e in sufletul tau.
Oricum, eu inteleg ca nu ai incredere deplina in el, inca nu il iubesti sau/si nici el pe tine pe deplin. Cand amandoi va veti iubi cu adevarat iti vei da seama, vei simti.
Eu am facut prima data dragoste in viata mea, chiar cu persoana cu care m-am si casatorit cu el si asta s-a intamplat dupa ce m-a cerut de sotie. Eu am fost virgina pana la 26 de ani si nu am fost sngura, toate prietenele mele din facultate au fost la fel; crede-ma nu e o rusine, din contra!

6 răspunsuri:
| tzunky a răspuns:

O faci cand te simti tu pregatita :* nu trebuie sa te lasi influentata de ceilalti. el daca tine la tine te asteaspta

| paynehunter a răspuns:

Daca nu esti pregatita nu o face, trebuie sa inteleaga si el, daca te iubeste atunci ar astepta pana ai fi si tu pregatita, oricum in caz ca ajungi sa o faci, nu uita de prezervativ, nu cred ca o sa ai probleme, daca esti la facultate atunci ar trebui sa profiti din plin de chestia asta.Bye Bye

| Claudita_1702 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......at-cat-de/

Acum esti la facultate? wow. ce trece timpu`...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E dureros mai bine spui ca nu vrei

| ことみ a răspuns:

Vai Roxana! Ce intrebari pui si tu!

| ことみ a răspuns:

Eu l-as intreba de ce vrea asta. Si am cadea de comun acord.