| sieupeaici1976 a întrebat:

Bună TPU! Sunt la facultate și tot am o problema cu o vecina de vreo 46 de ani care tot flirtează cu mine și mai stam și la același etaj. Ar trebui sa îi accept avansurile sau sa caut un alt apartament?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Cred că ar trebui să știi exact dacă doar flirtează sau te hărțuiește.
Flirtul e o chestie atât de "noninvazivă" și banală încât nici nu merită să o bagi în seamă.

Pe de altă parte, dacă ești student și nu prea ești plin de bani, ar fi o posibilitate să beneficiezi de anumite servicii (masă gratis, servicii de spălătorie/îngrijire), contra serviciului pe care tu i l-ai oferii (care poate fi și în avantajul tău). De mutat te poți muta oricând, când nu mai ai chef și vrei să pui stop.
Fii isteț.
laughing

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Si care e problema daca flirteaza cu tine? In ce fel te afecteaza pe tine chestia asta?

| ania a răspuns:

Cauta alt apsrtament sau cel putin nu radpunďe la avansuri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Refuzi politicos.

Răspuns utilizator avertizat
| CleanHeart a răspuns:

Asta tu decizi.

| Danny28 a răspuns:

Las-o sa viseze. Probabil e si casatorita, dar ea se gandeste la un student. Are probleme la cap fiinta aia. Mai bine o ignori.

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Depinde, daca te sinti atras de ea, accepta avansurile. Daca nu, refuz-o politicos si mergi mai departe. E alegerea ta.

| VMarceline a răspuns:

Ignor o.

| aalexutza35 a răspuns:

Încearcă sa nu o bagi în seamă poate se va potoli sau dacă nu spune-i ca ai iubită

| Anonim87598743573495 a răspuns:

Salutare

Te-ai gândit și la o a treia opțiune?

Poate că o poți evita, ignora pur și simplu sau te poți hotărâ dacă îți place sau nu

Iar dacă nu îți place poți fi direct că nu e în regulă pentru tine să-ți facă avansuri

Iar dacă însă îți place, păi incepe să flirtezi și tu cu ea

Gândurile mele pozitive să ajungă la tine!