Pai, totusi la 14 ani esti putin cam mica, dar asta nu inseamna ca este interzis prin lege ca tu sa te dezvirginezi. Daca esti pregatita si simti ca ai gasit persoana potrivita, dai bataie! Doar sa fii sigura ca dupa n`o sa ai nici un regret. Sper ca ti-am fost de folos. Cand o sa te hotarasti ce ai de gand sa faci, sa ma anunti! Te pup, ne mai auzim :*
Eu zic totusi sa te mai gandesti.adica la 14 ani...totusi.nu cred ca esti pregatita sa ai responsabilitati de genul.pentru ca daca faci asta gandeste-te ca vei avea anumite responsabilitati.te vei ingrijora ca nu cumva sa ramami insarcinata.si nu prea cred ca iti doresti un copil de la varsta asta.deci gandeste-te de 10 ori inainte sa faci asta
Heii Maria, buna. Eu cred ca la 14 ani esti micuta, dar nu iti poate interzice nimeni daca asta vrei. Daca iti doresti cu ardoare sa faci acest pas, ce sa spun. Ai grija cu cine faci acest pas, pentru ca este unul extrem de important in viata oricarei fete si de asta trebuie sa fii sigura de ceea ce faci. Eu iti urez succes in orice decizie ai lua si daca vrei sa ma anunti si pe mine ce ai hotarat si o sa mai discutam pe tema asta. Pa pa, te pup :*
Ce oameni mă.Cum să fie pregătită la 14 ani de sex? Ea,cum e inconştientă de ce face vă ia vorba de bună si se apucă de sex pentru că aşa i-au zis "ăia de pe TPU" şi apoi staţi să vă miraţi că nu mai există fete virgine.
Tu Beibii ia o carte,apuca-te de învăţat, de citit bucură-te de copilărie că o sa ai toată viaţa înainte să te fu**.Şi da, va durea.Stai pe c*** tău şi vezi-ţi de copilărie...lasă sexul!
Nu te poti dezvirgina decat prin sex sau la ginecolog(nu te primeste decat cu insotitor daca esti minor)
in plus la aceasta varsta organele sexuale sunt dezvoltate si nu au nici o influenta.
durerea variaza in functie de himen, poate durea extrem de tare sau nu poti simtii deloc
eu zic sa te calmezi ca nu e mare chestie sa nu mai fi virgina
eu nu am simtit nimic cand nu am mai fost virgina decat foarte putin.doar ca la primul contat sexual vei simti o mica jena... in timp va aparea orgasmul si te vei simtii idn ce in ce mai bine
insa te poti masturba daca vrei sa ajungi la o senzatie cat de cat asemanatoare cu sexul
succes in ce alegere vei lua :*
Buna,Maria! La 14 ani e cam devreme,nu crezi? Nu esti pregatita din niciun punct de vedere,iar sfatul meu este ca ar trebui sa mai astepti. Dar daca tu ai decis sa-ti incepi viata sexuala, nu pot decat sa iti dau niste sfaturi. In primul rand, asigura-te ca faci acest lucru cu persoana potrivita, o persoana care nu vrea sa isi bata joc de tine si la care tii.Nu vei uita niciodata aceasta experienta, de aceea este important sa ai o amintire placuta.In al doilea rand,protejeaza-te! Oricat de "experimentat" este prietenul tau,pentru a preveni o sarcina nedorita si transmiterea unei boli,nu uita de acest aspect. Nu in ultimul rand, relaxeaza-te! Durerea nu are nicio legatura cu varsta... daca tu esti relaxata si nu vei fii incordata, durerea aproape ca nu o vei simtii. Bafta multa si totusi mai gandeste-te daca iti doresti cu adevarat sa faci asta. Fundita?:d