hmm le are :. te-ai indragostit de el, mai nebunaticoo, poti sa faci si tu la fel k el, pe noi de obicei nu ne intreseaza daca aveti prieteni sau nu , incearca sa fi si tu m nebunatica, mai cu tupeu mai rea, putin inabordabila, si provocatoare, si cred ca vei reushi ceea ce vrei, daaca te urashtea aia ce...mare meserie d-asta nu mai poti tu! daca esti m simpatica si m isteata e al tau succes
Intreaba-l pur si simplu pe el treaba asta ca daca ne intrebi pe noi parerile vor fi impartite
Doamneeeeee in ultima vreme toate fetele fac am asa: buna TPU mi-a zambit, nu-i asa ca ma place? nuuuuuuuuuu daca cineva iti zambeste si iti face cu ochiul nu inseamna ca te place neaprat...bine la o vreme si eu simteam acelasi lucru pentru un baiat dar lui chiar ii placea de mine si mi-a zis, dupa aceea m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si desi imi placea, am zis nu.Acum e cu alta si imi pare rau de ce am facut dar nu mai pot indrepta
Da eu sunt un baiat si daca as fi in locul lui eu te-as placea daca tias face atitea semne deci si daca tu il placi fai si tu semnele care ti e face el imreetenestete cu el si ai sa vezi mai in deaproape ce fel de baiat este.
Anonima17191 întreabă: