E evident ca te place. Daca tot zici ca e de treaba, simpatic, etc. de ce nu ii dai o sansa?
Deoarece nu vreau sa par disperata din aia, pentru ca nici nu sunt. Da, este foarte simpatic, dar eu nu-l plac in sensul acela. De fapt, eu il plac pe cel mai bun prieten al lui, si toata clasa stie asta. Dar prietenul lui nu ma place...Si de aceea...nu vreau ca lumea sa zica: "Te-a refuzat ala si acum sari in bratele altuia!".Dar daca imi va zice ca ma place, probabil ii voi da o sansa. Dar sa faca el primul pas.
Iti dau un sfat.
Nu te mai lua dupa lume.E un lucru senzational, in general trebuie sa conteze doar parerea ta.Accepta sfaturi si critici doar de la cei pe care ii consideri intr-adevar foarte apropiati tie. Daca tu crezi ca ti-ar sta bine cu el atunci da-i o sansa. Daca nu, nu!
Meriti funda, esti singura care m-a ajutat si nu a raspuns rautacios...
Singurul,sunt baiat.
Nu e ciudata viata? baietii care chiar merita o fata si sunt adevarati domni nu au parte de ea...
domnisoara Diana va ajunge sa placa un jmecheras al scolii, pentru ca nu va fi "disperata " dupa el.
acum sa raspund la intrebare...da baiatul te palce insa iti doresc sa nu ai parte de baieti ca el cat traiesti.
Emotionant: sensibil baiat. El te place mult. Pacat ca nu are noroc in dragoste!
Te place. Nu-i frange inima doar de dragul de a fi intr-o relatie, ca mai apoi sa-l dai deoparte. Am facut asta cand eram de varsta ta si desi inainte ma intelegeam bine cu el, dupa ce am devenit asa zisi iubiti si l-am dat la o parte dupa nici o saptamana, nu mi-a mai vorbit niciodata. Imi imaginez ce a fost in sufletul bietului baiat.
Cred ca mi-am pierdut cateva minute din viata citind porcaria asta de postare. Funda?
Uite, eu nu am obligat pe nimeni sa citeasca intrebarea mea. Si eu am dat peste multe intrebari fara niciun sens pe TPU, dar m-am abtinut sa comentez rautacios.