Nici eu nu cred că ești însărcinată.
Ar trebui să faci mereu sex doar cu prezervativ, pentru siguranța ta.
Dacă ai avut menstruație înseamnă că nu ești însărcinată, menstruația care să apară în timpul sarcinii este RARISIMĂ, și nu îmi pot explica mecanismul prin care ar putea apărea din moment ce mecanismul normal de apariție a menstruației este suprimat în sarcină și nu ar avea niciun sens să se elimine mucoasa uterină cât timp este un bebe acolo.
În plus, testele de depistare a sarcinii pot fi FALS negative doar când sunt făcute prea devreme, adică ovulul nu are timp să se implanteze și să înceapă secreția unui hormon care se numește HCG și care poate fi detectat în urina mamei. Dacă se repetă testul la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat atunci rezultatul e pozitiv. Încearcă să nu mai crezi tot ce auzi, ci doar ce auzi din surse sigure, citește "tot ce ai vrut sa stii despre sex dar ti-a fost teama sa intrebi" de Rr Ruben, e o carte foarte buna.
Ai grija de tine, și nu mai fă sex neprotejat pentru siguranța ta psihică. Dacă dorești poți merge la un ginecolog să întrebi dacă poți folosi pilule anticoncepționale și astfel poți face dragoste fără prezervativ și fără a avea risc crescut de a rămâne însărcinată.
anonim_4396 întreabă: