| Aron7474 a întrebat:

Buna TPU! Sunt nou aici.
Am 27 de ani și nu am fost niciodată cu o fata, nici măcar nu am vorbit cu una, problema e ca sunt foarte timid și nu ies nicăieri decât la munca și înapoi acasă..credeți ca de acum as mai putea sa îmi găsesc pe cineva?
De un timp m-a prins o tristețe profunda, mai ales când vad pe Facebook pe toți foștii mei colegi de generala și liceu căsătoriți.
Sunt atât de timid ca dacă ar veni o fata la mine eu n-as putea scoate nici măcar un cuvânt,nu îmi pot controla deloc emoțiile
Sunt foarte singuratic de fel,locuiesc singur și nici nu am prieteni, nu ma cauta nimeni, de abia primesc un apel o data pe luna de la mama
Ce as putea sa fac?
Dau funda!

180 răspunsuri:
| MorcovMajestic a răspuns (pentru Drimmero):

Arata-mi ultimele replici unde le-am mai folosit sau unde le-ai mai vazut rolling on the floor))
Dovezi, nu raspunsuri date doar ca sa tastezi ceva acolo sa te prefaci ca ai zis ceva
Ai decenta sa taci sau vrei sa fii penibil la nesfarsit?
Mai ales cand pot sa te fac de ras si sa iti arat de cate ori ai folosit cuvintele astea in ultimele luni?
Pana si jacktaylor intelege cand e penibil si se retrage rolling on the floor)
Numai tu nu ai jena un strop de jena in tine
Humiliation kink se numeste ce ai tu rolling on the floor
Pe langa schizofrenie

| Jayns a răspuns:

TPU nu e un loc bun de primit sfaturi de viata si relatii.

| Drimmero a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Dovezi? Uita-te la ce tastezi, in afara de paranteze si de "no, u" nu stii altceva. Acelasi cliseu repetitiv...si aceleasi 4 cuvinte in vocabular, misogin, schizofenic, somer si inca unul.
Apropo, nu mai folosi cuvinte la care nu le stii sensul, ai citit si tu niste articole pe net despre anumite fenomene si afectiuni psihice si brusc stii sa le identifici. Eu in locul tau mi-as face griji daca nu m-as multimi cu sexul meu si as incepe sa scriu scenarii pe net, tu esti mai rau decat Rosalia cand zicea ca se numeste Sebastian bwhahahaha.
Ori esti trans, ori autista, din 2 trebuie sa fie una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

I-auzi...ai putea spune ce anume găsești tu negativ la scenariile ipotetice pe care le postez?

Aia cand te laudai ca umblai cu drogati e cel mai tare scenariu : ) ) ) ) ma prapadesc de ras. Tu daca te duci la psihiatru in 5 minute te pune in camasa de forta.

anonim_4396

Acel nume (Sebastian) și pseudonim (MaestrulDeghizărilor) au fost strict pentru amuzament, pentru a mai aduce puțină culoare acestui site.
Se pare că nu știi să faci diferența între umor și trolling.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceea ce faceai tu nu era nici umor, nici trolling, cu toate astea o poti invata si pe morcov cum sa se deghizeze mai bine, saraca nici ea nu stie ce e mai exact

anonim_4396

Și,mă rog, dacă nu era umor sau trolling, atunci ce era?

Ti-am mai zis ca tu nu intelegi conceptul de trolling rolling on the floor)
Esti irecuperabil rolling on the floor
Nu poti evolua, nu ca nu vrei
M-ai convins

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Aron7474):

Intelegi ce ti-am zis acolo, nu ti-o spun cu rautate, nu te-ai desteptat la timp, acum ramai asa, ce crezi tu dupa mintea ta ca se intampla daca te apuci acum de un sport sau un hobby alti anii peste astia de acum si cu posibilitatea sa nu se lege nimic de tine ( vorbesc astia de parca sportul e pentru oricine ) de vreme ce tu trebuia sa fii pus pe picioare la varsta asta cu chestiile astea

| Aron7474 explică (pentru LonelyGuy07):

Sunt persoane care s-au casatorit si la 40 de ani..nu e totul pierdut, trebuie doar sa mai ies in lume sa cunosc oameni, dar trebuie sa scap de timiditate ca dupa imi gasesc pe cineva

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista termen pentru asa ceva. Telenovista cred ca e cel mai potrivit.

''in afara de paranteze si de "no, u" nu stii altceva.''

Parca esti psihopat, ma acuzi de ce faci tu rolling on the floor)))))

De unde ai luat replica asta?
De la mine sau de la supa sau de la cine?
Ca am mai vazut asta rolling on the floor si nu e gandita de tine un bosorog care sta doar pe site de pariuri si sport
Esti departe de a intelege engleza sau de a fi la curent cu meme-urile in engleza rolling on the floor
Perusii vorbesc? Incepi sa semeni cu ai tai rolling on the floor

Deci negi ca barbatii pot fi intr-un fel sau altul
Neaparat sunt femeie sau trans dar tu nu esti deloc misogin rolling on the floor am citit eu niste articole si am impresia ca stiu dar tu care nu ai citit stii mai multe rolling on the floor logica indubitabila
Ai citit mult despre autism inainte sa ma faci autist sau iar faci de ce ma acuzi tu pe mine ca fac si folosesti cuvinte pe care nu le inteleg? Vezi ca autistii sunt copii supradotati rolling on the floor)) sau zici ca de fapt folosesc cuvinte pe care nu le intelegi tu? Am incercat sa iti explic niste lucruri dar nu intra rolling on the floor
Esti cel mai retardat om de pe TPU iti spun cu mana pe inima, giurgiuvene
Potoleste-te ca o sa iti dau motive sa chelesti rolling on the floor))))

| Miruna333 a răspuns (pentru Aron7474):

Poate dura ceva pana sa dai de psihologul potrivit, iar minunile nu se intampla peste noapte.

| Aron7474 explică (pentru Miruna333):

Da,adica o sa fiu in situatia asta toata viata

Vai de capul tau, cand urmaream 9gag si ma spargeam de ras la unele chestii cred ca nici net nu aveai. Citesc presa straina in sport de ani buni pe mai multe limbi, de acolo imi iau informatiile, n-are rost sa intru in subiectul asta ca oricum nu intelegi, eu aflam primul informatiile si le postam in comentarii pe digi si moderatorii faceau articole in nici 5 minute, au mancat aia bine de pe urma mea si a altora : ) ) ) le-am dat si momeli cu informatii fake si ei le preluau de muream de ras cu altii si apoi ma banau, eh vremuri.

Nici nu are rost sa comentez la ce ai mai zis, balarii.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Aron7474):

Tie iti lipseste afectiunea aia inocenta de dupa bloc si sari direct la insuratoare chiar daca e de la 40 de ani in sus, of doamne, oi fi familist convins, te pomeni ca la varsta aia o sa mai faci si sex ca la 20 laughing esti amuzant rau ma jur

| Aron7474 explică (pentru MorcovMajestic):

Da,am multe probleme

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Miruna333):

Imprumuta-l cu niste banii, daca tot vrei sa il ajuti cu sute de psihologirolling on the floor

| SirenicaCuMomite a răspuns:

Ce are răspunsul meu, Violleto? Încă mai eşti botoasă că ți-am zis să laşi joaca de-a detectivul şi să te informezi înainte să răspunzi? sad

| SirenicaCuMomite a răspuns (pentru LonelyGuy07):

De ce din timp? Eu nu i-am zis să facă performanță,doar să se apuce de un sport, să facă ceva, orice, să mai prindă încredere în el, poate să şi socializeze mai mult cu ocazia asta.
Jegos eşti tu pentru că stai toată ziua aici şi minți cu neruşinare de pe 100 de conturi despre viața ta, dacă îți atrage puțin atenția cineva, repede îl faci în toate felurile şi recurgi la amenințări, te victimizezi încontinuu şi mai mult decât atât, mai încerci să-i distrugi şi pe alții.Nu toți sunt o cauză pierdută aşa ca tine, împacă-te cu ideea şi du-te să vorbeşti singur de pe conturile tale, cum ți-e obiceiul. Măcar aşa nu faci rău nimănui.

| Miruna333 a răspuns (pentru LonelyGuy07):

Mentalitate tipica romaneasca, trist.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Miruna333):

I-al fa-i un bine si foote-l daca tot ai venit sa ii plangi de mila, ce zici il ajuti?

| SirenicaCuMomite a răspuns:

Nu-i spui niciun adevăr, doar îl descurajezi şi-l faci să-şi accepte soarta de ratat cum ai făcut şi tu.

9gag rolling on the floor)))))))
Presa straina de sport iti dai seama articole scrise pentru galeristi cu 4 clase ''x a dat gol, x a castigat'' bune de tradus cu googlerolling on the floor ce geniu esti tu rolling on the floor
Daca mor de ras o sa iti las in testament rasaduri de cartof sa pui si tu pe balcon poate nu mai mori de foame
Sau direct morcov ca e cu dublu uz de satisfacere a doua nevoi rolling on the floor

9gag a dat startul meme-urilor...e cam cel mai vechi in meserie, nu stiu ce ti se pare amuzant.
Eram sigur ca habar nu ai ce am zis acolo, postam declaratii din interviuri urmarite, statistici pe care aia habar nu aveau de unde sa le ia, anuntam transferuri la care stiam ca se vor face cu mult inainte ca presa romaneasca sa le miroasa, urmaream emisiunile straine care sunt cu mult in fata, urmaream echipele pe retelele de socializare si multe altele, cum dadeam un comentariu hop aparea articol exact din ce ziceam pentru ca ce ziceam era cu mult peste ce ofereau aia : ) ) ) d-aia zic ca aia au mancat destul de pe urma mea si a unora, i-am carat destul.

Pastreaza-ti morcovul si baga-l in ga0ace in lipsa de barbat.

''9gag a dat startul meme-urilor...e cam cel mai vechi in meserie, nu stiu ce ti se pare amuzant.''

rolling on the floor)) esti PARALEL, tataie, meme-urile au devenit populare datorita 4chan reddit si twitter
rolling on the floor cel mai vechi in meserie rolling on the floor) ce meserie? de a lua meme de acum 5 ani si a le pune pe un site?
rolling on the floor am ajuns sa ma rog de tine sa nu te mai faci de ras nici macar nu intelegi subiectul discutiei vrei doar sa-mi arati ca nu esti un bosorog SI REUSESTI CONTRARIUL

Printre cele mai vechi, my bad, sincer de celelalte chiar am uitat, nu prea urmaream acolo insa le stiu.

Bosorog la 35 de ani? pai ori sunt manchild ori sunt bosorog, hotaraste-te

rolling on the floor
Manchild inseamna un barbat in varsta foarte imatur deci nu am in legatura cu ce sa ma hotarasc

Bosorog poate fi si mental, nu doar fizic...