| raph2010 a întrebat:

sunt nou pe aiceabig grin si am mare nevoie de sfaturile voastre, sper sa aveti rabdare sa cititi mica povestioara! am cunoscut o viitoare colega la facultate, bineinteles de pe fb, am tot vorbit pe fb mai intai si apoi pe mess! In scurt timp ne-am vazut si a fost super bine, ne intelegeam si ne intelegem de minune. Am inceput sa ne dam sms-uri f. f. f. f. multe si sa vorbim la telefon cu orele, de ex am stat la tel cu ea si 5 ore sa vorbesc incontinuu! si nu m-am plictisit! ma atrage caracterul ei, e exact ce imi doresc eu. Mi-a povestit toata viata ei, despre fostii ei prietenii, etc, o stiu de aproape 4 saptamani, dar cred ca deja ii stiu toata viatastraight face chiar nu stiu ce as mai putea afla. Ea a fost foarte deschisa cu mine de la inceput, cam totul a venit de la ea, si nu de la mine, si uite ca asa, in timp, am ajuns sa imi placa de ea si sa imi doresc ceva cu ea. Ce sa fac? ce vrea ea? de ce a vrut sa se apropie ea asa mult de mine? ceeace ma pune in dubii, e ca ea imi zice "cole" dar asta ca ii ziceam eu ei asa la inceput, si presupun ca s-a luat dupa mine sau nu stiu ce sa cred. Voi ce ziceti? iese ceva?happy

Răspuns Câştigător
| Cezar a răspuns:

Fata e moarta dupa tine. Din povestea ta pot sa iti scot niste detalii semnificative.
1. "cole" un diminutiv o dulcegarie... daca ea inca foloseste acest lucru inseamna ca a fost marcata de felul tau de a fi
2. Vorbiti cu orele. Inseamna ca nu esti plictisitor pentru ea.
3. Fii increzator, nu ai ce pierde dintr-o asemenea relatie.

4 răspunsuri:
| MajorAsshole a răspuns:

Da, iese. EXACT asa am facut eu cu o colega de la facultate. Partea rea? Ne-am lasat amandoi de facultate. Partea buna? Suntem impreuna de 3 ani jumatewinking

| edy132 a răspuns:

Ce ar fi sa o intrebi pe ea?

| CristiPavel a răspuns:

Ii place de tine.;)

Iesi cu ea undeva, incearca sa te joci cu ea, sa vezi cum reactioneaza cand o atingi, daca e bine, continui, daca nu, te retragi.

Am scris aici un articol intitulat "despre a fi barbat" unde am scris si unele modalitati de a comunica mai eficient, ca barbat, cu o femeie: http://castigatimp.com/despre-a-fi-barbat/

Daca nu iese cum te asteptai, nicio problema, sunt si alte fete care de abia asteapta sa vorbesti cu ele.
Orice ar fi, alege sa fii fericit: http://castigatimp.com/alege-sa-fii-fericit/

| InnieMinnie a răspuns:

Buna"prospatura" smug avand in vedere ca a fost atat de deschisa fata de tine,e evident ca s-a creat o conexiune intre voi,insa din partea ei poate doar sa insemne ca te considera un foarte bun prieten sau chiar isi doreste ceva mai multhee hee adica o cunosti de foarte putin timp si deja stii totul despre ea,daca nu i-ar fi placut de tine,si nu te-ar fi considerat de incredere, iti dadea cu flit imediatthinking sau cel putin asa pare logiclaughingacum...if you like her, ce mai astepti?raised eyebrows