| Mona29 a întrebat:

Buna TPU >: sunt noua aici, am 18 ani si am o problema si nu stiu dacă sa ma ingrijorez sau nu, am o relatie din 27 decembrie, pe 1 martie, cand am implinit 18 ani, mi-am inceput viata s*xuala. Nu am avut nici o problema pana acum câteva saptamani, am observat ca am o scurgere alba dar cu o textura branzoasa, groasa, după cateva zile mi-a trecut, insa a revenit, ce ma ingrijoreaza, este ca de 2 zile, după contactul sexual, cand ma sterg, imi raman niste urme maronii, apoi au devenit scurgeri dar in cantitate foarte mica, asta pana azi dimineata, dupa care, azi la 11, mi-a curs sange, dar fara cheaguri sau ceva, specifica menstruatiei, era clara si inchis, ca un sange de la o rana sau ceva. Am si dureri in timpul si dupa contactul sexual, mentionez ca toate contactele au fost neprotejate si toate des, cam in fiecare zi de maxim 2-3 ori, credeti ca ar putea fi ceva din cauza ca sunt prea dese contactel? Sau o afectiune ceva? Menstruatia o aveam destul de regulata, mereu imi venea in fiecare luna pe 16 uneori 11, la interval de 25-26 de zile, ultima a fost pe 16 martie si inca nu mi-a venit, au trecut 35 de zile, credeti ca a fost doar o intarziere si ca de fapt e doar menstruatia? Sau e altceva, plss ajutati-ma, dau funda >:

Răspuns Câştigător
| giulia223311 a răspuns:

Buna draga meaa, eu zic ca e doar menstruatia, mai asteapta 2-3zile sa vezi daca o sa iti curga mai mult, dar daca nu o sa iti mai curga nu e menstruatia, poate fii si de la dezvirginare ma gândesc, si intr-adevar e un pic cam des... sper ca te am ajutattt?

6 răspunsuri:
| MadRabbiT a răspuns:

E fericita câștigătoare yeeee! Ai primit candida. Ar trebui sa, mergi urgent la un ginecolog sa îți tratament. Și spune-i bulangiului sa se spele naibibla cocosel ca de acolo o ai.sa o porți sănătoasă. Amin

| AliGab a răspuns (pentru MadRabbiT):

Pentru cultura ta generala, Candida Albicans este o ciuperca ce se gaseste in corpul uman, si in flora aparatului digestiv, dar si in cea vaginala. Boala numita candidoza este doar o dereglare a florei, ce duce la inmulturea acestei fungii mai mult decat este necesar pentru un echilibru. Candidoza (bucala sau vaginala) se face, in cele mai dese cazuri, de la tratament cu antibiotice sau cu alte medicamente care produce dezechilibre in corp.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce priveste menstruatia care-ti venea uneori pe 16 alteori pe 11 DENOTA ca ai un tip de ciclu NEREGULAT, care nu se poate calcula, estima si programa, ca atare nu s epoate tine nici o aplicatie sau calendar, putand fi chiar gravida.

Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!

| fata357 a răspuns:

Sunt 2 posibilități, sa fie o anumită schimbare hormonala, și de asta sa fie o menstruație mai închisă la culoare, sau sa fie vorba despre o sarcina/boala cu transmitere sexuala...cel mai bine te duci la un doctor sa afli despre ce este vorba.

| sh859JD a răspuns:

Probabil a fost bagata prea adanc si a ajuns unde nu trebuia ceea ce rezultand in fisurarea unor vase de sange de acolo

| Mona29 explică (pentru sh859JD):

Posibil, multumesc pentru raspuns smug