S-a gandit ca poate gasi una mai buna, iar cand si-a dat seama ca nu poate si s-a saturat de laba, si-a adus aminte de tine...sau poate chiar a avut pe alta (sau a fost interesat de alta), iar acum, cand probabil aia i-a dat papucii, a venit la tine cu lacrimi in ochi. E posibil sa-i para rau, dar nu ai fost prima optiune.
Daca tu ne intrebi pe noi este clar ca nu il cunosti si chiar daca i ai mai acorda o șansa la fel se va purta, ce varsta aveti voi?
Inseamna ca-i smecher si vrea cu orice pret sa ti-o traga, ca nu are pe nimeni.
Lacrimile in ochi sunt teatru, fiindca a dovedit de nenumarate ori ca NU are sentimente si respect pentru tine, dar este disperat ca nu gaseste pe nici una cu care sa faca sex.
Buna.O perioada de 7 ani e destul de mare pentru a cunoaste pe cineva.Cred ca tu ar trebui sa il citesti, considerand ca il stii de atata timp.S-a schimbat in doar 9 luni? N-as zice.Din exterior, eu tind sa cred ca nu va merge sa reluati de unde ati ramas, mai ales daca spui ca avea probleme la capitolul comunicare, si ati mai rupt relatia in trecut din multe motive triviale. Ultima declaratia tot problematica mi se pare.
Îi pare rău după tine, pentru că alta mai bună nu s-a uitat la el.
Nu fă greșeala să te recombini cu el.
Sună a șantaj emoțional de disperat căruia nu i-au ieșit combinațiile. Dacă te iubea lupta pentru tine până în ultimul moment, nu stătea el 9 luni așa, mai ales despărțiți din motive puerile. Și dacă îi pare rău sincer, sper că știi că ăsta nu e un motiv bun să-i mai dai o șansă. V-ați despărțit cu un motiv, nu uita acel motiv pentru că tot acolo o să ajungeți. Faptul că după 7 ani tu încă nu îl cunoșt prea bine spune multe (lucruri negative) despre relația voastră.
Cel mai probabil că tu o să te recombini cu el, că tu il iubești si el văd ca are "vrajeala" specifica că a fost de vină, că te iubește, că mai varsa o lacrimă, că ii pare rău. După o perioadă o să te lase din nou cu ochii în soare când va considera că din nou numai ești de ajuns pentru el. Nu zic să nu îi acorzi o șansă, dar dacă faci lucrul ăsta, impune-i niște reguli stricte greu de realizat; dacă se descurcă și bineînțeles se implică să respecte noile condiții, poți trece la nivelul următor cu el. Ideea e ca tu sa fii cea matură, sa ii arăți că numai ești fata din liceu care pică la prima vrăjeală.
PS: faptul ca un băiat plânge, pentru mine nu e de bun augur; ori e imatur (și nu ar trebui sa fie cazul că e la facultate), ori e disperat că numai are succes la nici o fată și cum te-a văzut s-a pus pe plâns, doar doar il primești înapoi (caz în care tu ești fata de rezerva pana la următoarea cucerire).
Nu știu ce să zic...tu îl cunoști mai bine, îți poți da seama daca umbla in chip fățarnic dau daca e sincer. Poate că în tot acest timp a reflectat și și-a dat seama că a greșit, au apărut mustrările de conștiință, regretele. Tu mai simți ceva pentru el? Daca da, eu îți recomand să-i acorzi a doua șansă.