| uningeras a întrebat:

Buna TPU...sunt noua in aceasta comunitate si as vrea sa ma ajutati cu o problema, sunt insarcinata si in ultimele 2 zile nu am mancat aproape nimic... exista riscul sa pierd copilul? sau ce mi se poate intampla? ajutati-ma va rog

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai mare risc este ca bebelusul sa se nasca cu malformatii sau distrofie (depinde si de varsta sarcinii). Este o nebunie sa nu te alimentezi in sarcina, cand sanatatea copilului este cel mai important lucru si trebuie sa faci tot ce este omeneste posibil sa-i asiguri sanatate si bunastare. Nu mai fi egoista, gandeste-te numai si numai la datoria pe care o ai fata de copilas.

| Neworder21 a răspuns:

Mergi la medic!
Cu asa lucruri nu se joaca,
si nu se rezolva cu sfaturile internautilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce nu ai mincat, dar pui in pericol bunul mers al tau si al copilului.Te sfatuiesc sa consulti un medic.Numai bine.

| Elleennaaa a răspuns:

Nu stiu daca exista riscul sa il pierzi dar sigur ii faci rau,pentru ca are nevoie de hrana,el depinde cu totul de tine,si tu ca femeie trebuie sa mananci si sa ai grija de corpul tau altfel te imbolnavesti,Mananca sanatos si tot ce ti-a recomandat medicul altfel te vei imbolnavi si tu si copilul si poate fi mai rau dupa,Daca esti tanara si nu vrei sa mananci pentru ca iti pierzi silueta,o sa o recapeti dupa ce se naste ala micu, dar pana atunci sanatatea e mai importanta decat talia! sanatatea nu se recupereaza intotdeauna, dar talia e usor de recuperat kiss

| uningeras explică:

Am uitat sa precizez ca sunt in a 2a luna de sarcina, riscurile sunt aceleasi?