| FetitaCuOchiDulci a întrebat:

Sunt noua in acesta comunitate si as vrea sa va intreb ceva mai jenant. dar...va rog sa nu radeti sau fara mistouri. sa mentionez ca ofer FUNDiTSA.
De ceva vreme ma doare in zona de "sud" a stomaculuilaughing si imi curge o secretie urat mirositoare alb-galbuie.Am 12 ani si cred ca astea sunt semne ca mi-a venit ciclul(cred) pentru ca atunci cand am fost la toaleta am vazut picaturi de sange pe hartia igienica dar... vreau sa fiu sigura si inca o chestie: Stiu ca nu e normal dar ma masturbez de la 9 ni. imi poate afecta functionarea organismului? adic sa mi se intample ceva? Va rog sa nu radeti!

Răspuns Câştigător
| RenataG a răspuns:

In anumite cantitati este normal la tine, aceasta fiind modalitatea vaginului de a se curata singur

Acest lichid secretat are un usor miros (nicidecum neplacut), o consistenta laptoasa, o culoare alb-tulbure sau transparenta, iar in momentul in care se usuca pe lenjerie capata o nuanta galbuie. Cantitatea secretata variaza in functie de ciclul menstrual si de la femeie la femeie.

Daca pana acum te regasesti in aceste randuri, nu ai de ce sa-ti faci griji

12 răspunsuri:
| Stunt3r a răspuns:

Nu cred ca afecteaza cu nimic happy este normal. Si baietii pot trece prin aceasta perioada sa le iasa o secretie alb-galbuie (e ingrozitor)... dar o sa treaca repede. nu te ingrijora tongue

| ѕєñσяιтα a răspuns:

Buna.
Stai putin. Crezi ca ti-a venit ciclul. ti-a venit sau nu?
Secretia aceia nu e normala. Ar fi trebuit sa nu fie mirositoare. Cred ca ar trebui sa mergi la un ginecolog ca sa vezi daca nu ai o infectie.
Vorbeste cu mama ta de secretia aia, nu e normal sa fie mirositoare.
RENUNTA la masturbare! Alta ocupatie nu ai?laughing. Nu e sanatos. Adica nah daca vrei sa continui cu aceasta " ocupatie". E treaba ta!
Take Care!
Pa`Pa!kiss

| Bl0ndu12 a răspuns:

Wtf!? 1.Cancer 2.moarte wtf omg...cum sa te...wtf.

| Andreeeia a răspuns:

Am o intrebare! TI-ai rupt himenu cand te-ai masturbat? si cu ce te-ai masturbat? (trebuie sa fie ceva curat)

| FetitaCuOchiDulci explică:

Scuzti-ma dar nu va vad raspunsurile.

| geografie a răspuns:

Cred ca ti-a venit ciclul si nu are ce sa ti se intample nimic daca te masturbezi. Doar daca exagerezi...

Daca puteti sa imi trimiteti mesaj privat cu rspunsul... pentru ca NU vad nimic... multumesc

| TheLocaKid a răspuns:

Nu ti se poate intampla nimic rau daca te masturbezi.

| panasonic7 a răspuns:

Da, in scurt timp ai sa mori.

| Chrisstine a răspuns:

Lol:ODe la 9 ani:O

Va multumesc tuturor:*

| alice_6126 a răspuns:

Nustiu ce sa-ti zic. Dar daca as fii in locul tau eu as vorbii cu mama.