| Lezbysiimiplake a întrebat:

Buna TPU sunt noua in comunitatea asta deci am si eu o intrebare! Ma numesc Cristina am 15 ani si imi place foarte mult de o prietena mea Adina care este si colega de clasa si noi 2 suntem lezby si nimeni nu stie asta iar pe ascuns ne place foarte mult una de alta si vrem sa avem o relatie fara sa ne mai ascundem dar ne este frica de ce vor zice ceilalti si ca vor incepe cu mistourile si etc... dar noi ne iubim foarte mult si chiar nu stim ce sa facem voi ce ziceti ce ar trebui sa facem in privinta asta?:-s

12 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Nu stiu ce sfat sa iti dau sti cum este lumea sic ate barfe ar putea aprea, barfe care ar putea distruge relatia.Eu zic ca deocamdata e mai bine sa nu stie nimeni.Bafta!

| chelie91ptm a răspuns:

Daca va iubiti nu va uitati in gura la lume. Dar pnm, ciudate rau sunteti. Va masturbati cu degetelu? :l

| AnnaMaria a răspuns:

Daca va iubiti nu ar trebui sa va intereseze ce cred ceilalti despre voi.si nu toti sunt asa e incuiati incat sa faca misto

| angelkissing a răspuns:

Daca voi va iubiti nu acundeti asta dar vor fi mistouri asa cum ai zis tu si multe discuti.Voi doua trebuie sa va pregatiti pentru ce va urma, parerea mea este sa tineti secret ca poate ati luat'o pe calea gresita si daca spuneti la mai multi si apoi va reveniti, va vor evita toti.Succes :*

| friday a răspuns:

La varsta asta sunt sigura ca nu sunteti decise, doar experimentati.
Sentimentul poate fi de prietenie profunda, nu de iubire.

| Simpyy a răspuns:

Auzi eu nu inteleg faza cu lesbi ce naiba i cu tampenile astea tie ti-ar conveni sa fi de la casa de copii si nu doaratata ca sa ai doua mame care isi dau limbithinking hai sa iti zic nu mi-am facut parere proasta despre tine stai linistita is oameni maricarefac asa ceva asta este doar o experienta si eu am o prietena pe care o cunosk de o viata si o iubesc enorm dar nu pot sa fiu cu ea asta este doar un moft sau asa ceva o sa va treaca ganditi-va nu mai bine este sa fi cu un baiat iti ealegi unu dracutz bine facut cum vrei tu ca sunt de toate felurile si sa fi cu el cum sa fi cu o fata incearca sa gandesti logik nu e iubire aia si alea care sunt lesby sunt considerate Emo sau sataniste deci te rog ma inspaimanta gandu ca ai putea fi cu o fata te rog eui incerca sa te schimbi eu stiu cum e sa iubesti un baiat incearca ca eu nucred ca nu ti-o sarit tie ochi dupa baieitismugsmugsmugsmug asa is toate fetele incearca sa fi ca restul gandeste-te cat de frumos e sa iesi cu un baiat de mana prin parc sau sa te sune sa iti zica ca te iubeste ca te-ar strange in brate. Incearca sa fi ca restul stiu ca asta esti de fapt doar ca doar ai auzit si tu si ai incercat sa vezi cum ee daca e prietena ta fiti prietene bune este frumos sa fiti prietene bune sa va vorbiti secrete sa i zici ca ai vazut nu stiu ce baiat si nu stiu ce chestii ca intre fete te rog schimbate ar fi pacat de tine. Am incredere in tine ca o sa ma ascultiwinking:*

| bogdyi a răspuns:

Parerea mea e sa nu ziceti la nimeni cacesti cum afla rudele sau alt cineva drag,,, ia zi daca esti ""lezby"" tu crezi ca o sa ai vreun viitor?,,,

| DjAxL a răspuns:

Daca spui cuiva, apare problema ca o sa afle si parintii vostrii si poate nu o sa iasa bine, deci tineti totul ascuns inca 3 ani si apoi luati-va o camera numai a voastra(nu glumesc).

| asdasdsada a răspuns:

Du-te in colo de lezbianca mars

| alexxino a răspuns:

Stiti si ce daca afla nu i asculta i ignori pot sa fac cat de mult misto de voi si ce daca nu i asculti bafta si aveti grija

| Alimosh a răspuns:

Eu zic sa incepi prin a va da foc una alteia. dc nu muriti voi?

| oana7772 a răspuns:

Frate daca voi va placeti si exista ceva intre voi puteti recunoaste daca va doriti asta cu adevarat,stati linistite ca toti prosti stiu sa comenteze si sa critice...e adevarat ca e ceva neobisnuit dar asta e, trebuie sa va accepte si daac nu accepta asta este, fiecare cu parerile lui.Mult succes :*