Probabil ăla te place și asta mereu îi arată când dă de tine pe principiu de :uite-o pe tipa aia d care vorbeai
Dar noi nu mai avem nicio treaba
și? asta nu înseamnă că omului nu poate să-i placă de tine în continuare
Tu chiar nu ii iei la rost pe amandoi?
Aia 2 sunt niste psihopati daca au ajuns sa iti urmareasca activitatea.
Eu unul ii spargeam telefonul aleia si il indesam pe gat daca as fi patit asta. In loc sa ii spui vreo 2 tu ignorai asta? Asta e caz de hartuire, de violare a intimitatii,, incep sa ma crucesc in ce hal au ajuns studentii astia ai Romaniei, mai ceva decat plozii de scoala generala.
Trebuia sa o infrunti atunci sa o intreabi ce vrea. In legatura cu tipul respectiv la fel trebuia sa il inttebi de unde pana unde are poze si filmulete cu tine. Cand o mai vezi fa i si tu poze sa vada cum e, sau daca vrei ii poti reclama la politie. Pastreaza conversatiile cu tipul de 30 de ani unde iti sctie ca are poze cu tine, filmulete si du te la politie.
L-am intrebat pe tip, dar el ma lua la misto sau mai bine zis in gluma, oricum, nu a vrut sa-mi spuna si sa imi arate.Cica nu il intereseaza ce fac eu, nu,, bate campii"doar ca asa au ajuns la el
Poate nu inseamna nimic si se vor plictisi.
Posibil ca tipul sa aiba probleme, probabil s-a enervat deoarece ai renuntat la a te mai intalni cu el. Data viitoare, daca se mai intampla ia o la rost pe fata respectiva si intreab o dc iti face poze, daca nu renunta anunti politia, daca politia nu isi face trebuie investighezi singura. Daca ai cumva un prieten care se pricepe in informatica si îi ceri un favor sa infecteze telefonul unuia dintre cei doi cu un RAT(bineinteles ca e ilegal si se poate ajunge la inchisoare daca sunteti prinsi) sau poti angaja un profesionist de pe internet, si sa le vezi convorbiriile, si daca au ei 2 vreo legatura
Nu ar fi o alta solutie in afara de cea cu RAT(daca totusi se spune ca e ilegal)?
Sunt mai multe metode, dar oricare ar fi sunt ilegale, pactic îi spionezi si le incalci intimitatea. Daca vr sa fie sigur apeleaza la profesionisti, gasesti pe net multi...desigur costa si mult un asemenea serviciu, si sunt multi scameri
Nu infrunta pe nimeni ca poate iese mai rau. Mergi si reclama la politie unde te va pune sa dai o declaratie scrisa si in caz ca se intampla ceva, vor sti la cine sa mearga. Daca nu se intampla nimic, nici el si nici ea nu vor sti ca ai fost la politie. E cea mai eleganta si fair solutie.
bradysandro întreabă: