| krysttina a întrebat:

sunt noua pe-aici, as dori si eu sa ma ajutati cu niste sfaturi ca sunt intr-o ceata totala. M-am despartit de prietenul meu la inceputul lunii septembrie, eu am fost de vina, i-am gresit cu multe lucruri pe parcursul relatiei, dar timpul pacat ca nu pot sa-l mai dau inapoi. Bun, apoi a urmat o luna in care nu m-a cautat, nu l-am cautat, dupa care a venit si ziua lui la inceputul lui octombrie, i-am trimis un cadou pe care l-a primit cu o zi inainte de ziua lui de nastere. A doua zi i-am dat un mesaj cu La multi ani, mi-a multumit si pentru cadou si i-am cerut iertare, ca-mi pare f rau pentru tot ce i-am facut, a zis ca ma iarta, dar ca are nevoie de timp sa uite tot, dupa cateva zile i-am dat iar mesaj si i-am zis ca-l iubesc, sa ma ierte din suflet, orice om merita o a doua sansa, ca as vrea sa ne intalnim cel mai bine ca sa discutam fata in fata, a zis ok, ca ma va cauta el cand va veni la minehappy au trecut 2 sapt de atunci si alataieri i-am trimis mesaje, si soc, nici pana acum nu mi-a raspuns, l-am implorat sa-mi raspunda, sa-mi spuna ce sa fac, sa-l las in pace, macar sa spuna ceva, i-am trimis si ieri si nimic... fara nici o explicatie, nu-l mai recunosc, nu e omul cu care am trait, parca sunt picata dupa luna, plang, plang si iar plang fara nici o explicatie, nici pe facebook nu-mi mai accepta cererea de prietenie, sunt practic distrusa, acum 2 sapt vroia sa ne int si acum nici numai raspunde, s-a schimbat la 180°, ma iubea enorm, asta stiu si am simtit, dar acum... nu stiu ce sa mai fac, voi ce ati face in locul meu? Chiar am nevoie de sfaturi, orice, ca numai ganduri negre am, sper ca nu am lungit-o prea mult, am incercat sa explic cat mai scurt.

3 răspunsuri:
| QuaresmaRicardo a răspuns:

Da-mi facebook-ul lui si iti voi spune ce sa faci

| fotbalistata a răspuns:

Eu m-as duce sa il vad fata in fata.e cel mai bine sa te duci tu la el si sa incerci sa ii explici ca vreti sa vb si ca vrei sa repari ce s-a stricat o data.bafta! si ps - nu mai astepta sa treaca mult timp ca te poate uita

| Danysan a răspuns:

Mergi la el -spune-i direct fara sa te abtii -isi va da seama cat il Iubesti :*!