Pai tu ce vrei sa faci?
Evident daca vrei sa faci o relatie cu accest baiat ( no ofence dar pari total lipsita de experienta in relatii )
Eu zic stai calma, nu te grabii ai cunoscut un baiat si ce daca ai sa mai cunosti o gramada, tocmai de asta oameni comunica creaza relatii si iesa la intalniri, pentru a acumula experienta, pentru ca ei sa aiba un grad de comparatie.
Sa stii ce iti doresti cu adevarat in viata, tu ai 14 ani e o varsta foarte frageda ca sa te gandesti prea mult la relatii, adica sigur nu iti zice nimeni fa sau nu fa un anume lucru. Dar eu iti sugerez sa mai experimentezi, eventual ia si vb cu el serios intreaba-l ce ai de pierdut? Daca are cu adevarat o prietena ia si vezi-ti linistita de drumul tau o sa fie si altii, iar daca nu ia si incearca sa vezi daca iese cv intre voi ^_^
Oricum ia si experimenteaza ai o viata inainte
Nu ma mira.Eu cred ca fata aceea e prietena lui si ca ar trebui sa-i dai o mica lectie.Afla id-ul Corinei si spune-i ca o inseala.
Afla id corinei imprietenstete cu ea apoi invit-o la un suc atunci cand voi aveti intalnire si cand apare corina sarutal
Parerea mea e sa nu mai ai de'a face cu el si sa nu iti complici viata inutil...esti tanara si ai suficient timp sa experimentezi si sa cunosti baieti...incearca sa te tii departe de cei care sunt intr-o relatie pentru ca de cele mai multe ori vei ajunge "a cincea roata de la caruta" si nu cred ca ti'ai dori sa fii asta. Desi poate ai cateodata impresia ca nu poti continua daca nu il ai pe cel pe care ti-l doresti langa tine, trebuie intotdeauna sa constientizezi intai ce iti face tie bine cu adevarat inainte sa treci la fapte.