| Andreea300 a întrebat:

Sunt noua pe >aici.:" Si am 3 intrebari pentru voi`laughing. 1. De 3 saptamani fac s*x neprotejat cu prietenu meu, el nu.si da drumu in mine dar dupa ce isi da el drumu...continuam`straight face. adica asa fara sa se spele`batting eyelashes. Pot ramane insarcinata`? Pentru ca asa am citit undeva.thinking
2. Daca da, care sunt simptomele unei sarcini`? Eu de 1 saptamana si ceva am ameteli, stari de voma si ma dor foarte tare sani [am sfarcurile tari`straight face inainte nu le aveam`laughing] Pot fii insarcinata`?
3. La cat timp dupa ce am facut... ultima oara pot face un test de sarcina`? [ultima oara am facut. o miercuri`(25.01.2012)]
>Fundita`; d< Si astept rasp cat mai repedee`puppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| Robert_Alex_1993 a răspuns:

Daca ati facut pauze de cel putin 5 minute dupa ce a ejaculat si urmatorul numar de sex, poti fi sigura ca spermatozoizii au murit. Acele simptome pot fi create de subconstientul tau doar pentru ca te gandesti la asta, la faptul ca esti insarcinata si ca ai putea avea aceste simptome. Dupa 10 zile de cand ar fi trebuit sa-ti vina problemele fa un test de sarcina. Bafta si foloseste prezervativul, in special cu partenerii noi!

13 răspunsuri:
| Raul1510 a răspuns:

Vei fii mamica! b-)

| alexandrakarina a răspuns:

Testul de sarcina se face la 10 zile dupa intarzierea menstruatiei.intr-adevar simptomele unei sarcini sunt stari de voam greturi ameteli dar in cazul tau cred ac e cam repede avand in vedere ultima data asts daca nu ai ramas dinainte

| guesswho222 a răspuns (pentru alexandrakarina):

Eu unul cand fac sex neprotejat, dupa ce ma termin merg la baie sa ma spal ca sa evit chestiile de gen...asa e cel mai bine zic eu

| alexandrakarina a răspuns (pentru guesswho222):

Te speli tu dar cea cu care o faci poate sa se spele si cu detergent ca degeaba asta daca nu ia pastila de a doua zi insa mai rar vezi asa ceva

| unknownn a răspuns:

Pai n-ai cum sa ramai insarcinata, pentru ca spermatozoizi mor in contact cu aerul.
Deci n-ai de ce sa-ti faci grijihappy

| Andreea300 explică (pentru unknownn):

batting eyelashes. Pai si atunci starile de voma, ametelile`, durerile de sani`rolling on the floor). de la ce vin`raised eyebrows?

| unknownn a răspuns (pentru Andreea300):

Pai nu-s fata sa stiu, intereseaza-te pe google.Bauniesc ca sarcina nu are simptome unice.

| SSSOMG a răspuns (pentru unknownn):

Nu mor imediat.doar cand se usuca sperma.dar daca el se termina si baga iar in ea...ii cam riscant happy

| unknownn a răspuns (pentru SSSOMG):

Vara poate, da acum la temperaturile astea din Romania in 10 secunde crapa toti.

| PufiCiufi a răspuns:

Pai e mai complicat. Roagate sa fii insarcinata si sa nu fie altceva. Cum ar fi cancers sau sida. Pentru ca simptomele se aseamana intre ele. Si cel mai bine e sa fi ramas insarcinata ca sa nu ai parte de alte probleme. Bafta!

| ionutz24_2810 a răspuns:

FELICITARI! VEI AVEA O FETITZA! sau un baiat...presupunlaughing oricum mai bine isi tragea o soseta de lana si continua.si apropo. dupa ce te-ai gatat odata cum sa mai poti sa mai si bagi ca altii nici sa poarte chilotii cum trebuie nu mai potrolling on the floor in fine mai fa un test si da-ne de stire ca sa ne batem care suntem nasi la botezlaughing

| KlaWdYW a răspuns:

Bravo vei avea un copil! sa-ti traiascakiss

| raducux a răspuns:

Daca ai ameteli si vomiti e clar laughing grabestete.