S-ar putea sa te ierte dar nu va mai fi la fel ca inainte, sa fi sigura de asta!
Va trebui sa depui putin efort pentru ai recastiga increderea. Tu lasa-l putin sa isi revina, daca va putea trece peste greseala ta care LA SPULBERAT SIGUR, se va intoarece la tine, dar sa stii ca daca se va intoarece rana inca mai este acolo, in el, iar tu va trebui sal ingrijesti si sa-i oferi atentei deosebita, asta il va ajuta.
Intr-adevar ai facu o greseala destul de mre, dupa parerea mea ar trebui sa ai rabdare cu el si sa astepti sa vina totul de la sine.
Daca nu te poate ierta nu il poti condamna, desi daca te iubeste te va ierta.
Stii,ar fi mai bine pentru el sa nu se mai intoarca la tine.„Realizezi ce pierzi cand nu mai ai"de acord cu tine.Insa nu stiu daca tu ai simtit vreodata cum e sa fii tradata de o persoana draga.crede-ma durerea asta iti freaca creierii foarte tare, te izoleaza de sine.
In fine, cred ca el se va intoarce la tine daca nu vei fi mai atenta data viitoare.cea mai buna lectie e ultima greseala nu? Pacat ca din greselile noastra sau altora se invata un singur lucru:sa n-ar incredere in oameni, nici macar in tine.
Demonstreaza-i ca il iubesti, ai rabdare cu el, arata-i ca iti lipseste si mai lasa din orgoliu daca nu vrei sa il pierzi. Din modul in care ai descris, reiese ca este o persoana deosebita, sensibila, ca te iubeste - dar nu lua lucrul acesta ca pe ceva garantat sau care ti se cuvine.