Buna! Mai intai as vrea sa spun ca nu trebuie sa-ti ceri scuze ca ai scris mult! Ti-ai explicat problema. Eu dupa parerea mea cred ca ai avut niste deregrali hormonale datorita pastilelor, cum ai zis tu ca ai uitat seara aceea ca nu ai luat-o s-ar putea sa nu fi fost foarte ok. Oricum ar trebui sa-ti faci timp sa mergi cat mai repede la un doctor sa primesti un raspuns concret! Succes!
Buna! Multumesc pentru raspuns! O sa merg cat de repede pot. Pastila respectiva am uitat-o pe la inceput, respectiv in ziua a 3-a de anticonceptionale. Crezi ca ar putea sa ma afecteze dupa asa de mult timp, zic eu? Si inca ceva, de 3 zile sunt constipata.
Totul e posibil. Ea trebuie luata zilnic la aceeasi ora, iar daca ai uitat ai intrerupt "tratamentul" sunt sanse foarte mari sa fi insarcinata. Ar trebuii sa ajungi la doctor cat mai repede.
Multumesc de raspuns! Da, doar ca momentan nu pot ajunge la doctor si nu stiu ce sa fac ca sa imi pot da seama daca sunt sau nu. O sa repet testul peste o saptamana, vinerea urmatoare, sper sa iasa corect si sa imi arate adevarul.