Un sfat pe care eu il consider foarte bun pentru tine: nu mai pune astfel de intrebari pe TPU. Relatiile (mai ales cele de lunga durata) nu sunt chiar ceva de joaca. Sa astepti ca niste copii de 14-16 ani (majoritatea) sa ia astfel de decizii pentru tine e o adevarata greseala, mai ales ca pe unii ii intereseaza doar de ca***ul ala de funda, si de tine mai putin. Tu iti cunosti cel mai bine situatia, tu iei decizia. Iti spun doar ca nu este sub nicio forma posibil sa ramaneti prieteni daca va despartiti. Am trecut prin asta, multi au trecut prin asta, nu se poate. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii legata de el permanent. Gandeste-te bine, discutati intre voi, si rezolvati-va problemele.
Degeaba nu vrei sa-i ranesti lui sentimentele, mai bine te ranesti pe tine incercand sa crezi ca-l iubesti, puteti ramane prieteni. Daca continui eu consider ca continui ranindu-te pe tine, poate si el simte la fel ca tine, incearca sa vorbiti si luati o decizie impreuna, puteti ramane prieteni, amici. eu sa fiu in locul tau asa as proceda... Funda?
Cred trebuie sa vorbiti despre asta, daca afla ca stai cu el din mila va fi mult mai ranit decat daca il parasesti. incercati sa ramaneti prieteni si daca exista sentimente poate reluati relatia intr-o zi...