| Deniisa_1815 a întrebat:

Sunt noua pe site si sper sa ma inteleg bine cu toti.
Am si eu urmatoarea dilema:mi-a placut de un coleg de clasa si a aflat. El nu a vrut sa fie cu mine. Iar cand am plecat de la scoala am mers cu el si cu inca trei colege in drum spre casa, iar cand a auzit ca un coleg de-al meu vrea sa fie cu mine s-a inrosit sau cand cineva ii zice despre mine se inroseste si am auzit de la un prieten de-al lui ca ii place de mine dar nu vrea sa-mi spuna. Ce nu inteleg e ca el se comporta mai tot timpul indiferent cu mine.Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta dilema! Multumesc! Dau funda!happy

Răspuns Câştigător
| MedeeaAndree a răspuns:

Pai daca ai aflath de la prietenul lui poathe e adv. unii baieti se poartha indiferenth cu fethele pe care le plac poathe si probabil pentru ca sunt orgolioshi si le e rusine sa spuna pe fata ke simth(deci indiferentha asta poateh fi doar de fatada si in realilate el poateh fi chiar sensibil)dupa parearea mhea fa cumva sa ramaneti odatah doar voi 2 (tine minte sa fiti doar voi 2 singuri ca daca e vreun prieten prin apropiere s.ar putea ca el sa eviteh subiectul ba' chiar sa nege ca ar simti kva pentru uh) succes!:*

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E rusinos si tu ar trebui sa ii spui dar daca nu il mai placi acum stii ca nu a avut curajul sa iti zica in fata ca te placea.

| FucktheSystem a răspuns:

Si eu ma comport indiferent fata de persoanele care le plac, e o strategie care functioneaza, da dovada tu ai postat aici deci cu strategia asta ti-a atras atentia.
Probabil vrea sa fie cu tine.

| eelenaly a răspuns:

E posibil ca sa fie prea rusinos si prea timid.Iar cand a auzit de celalalt coleg ca vrea sa fie cu tine a devenit gelos.In cazul asta ar trebui sa faci tu primul pas sa te intalnesti cu el si sa vorbesti cu el despre voi si daca poate sau nu sa fie ceva intre voi, iar atunci vei scapa de toate nelamuririle. Daca a reactionat asa eu cred ca te place deci vorbeste cu el happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da baiatul te place dar ii este rusine sa spuna, asa sunt majoritatea baietilor, daca esti o fata indrazneata du-te si deschide tu subiectul( dar sa fiti doar voi 2) sau pune pe cineva sa afle, dar mai bine alege prima varianta, adica ce ai de pierdut? nimic deci poti vb cu el si cu putin noroc poate veti fi impreuna...succes sa mi spui si mie cum a fost te pup

| Deniisa_1815 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri as fi vrut sa dau la toti funda.Va multumesc mult!:*