| Pastilutza a întrebat:

Buna TPU sunt noua happy si am si eu o intrebare. In data de 12 octombrie am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu si nu ne-am protejat, faza e ca el a ejacuat in mine si eu eram si in perioada fertila sad. Intrebarea mea este cate sanse [%]sunt sa fiu gravida?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde ce intelegi prin perioada fertila. Daca erai in ziua ovulatiei, sansele sunt 100% (daca sunteti amandoi sanatosi si fertili). Daca nu erai in ziua ovulatiei, sansele scad pe masura ce te departezi de aceasta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Şansele sunt extrem de mari, peste 90%.
Dar este şi o excepţie, nu este obligatoriu să rămâi din primul contact sexual neprotejat chiar dacă te aflai la ovulaţie.
Mai este un pic de timp pentru administrarea pilulei de urgenţă, ea se administrează în 24 cel mult 48 de ore. Cu cât este mai repede administrată cu atât riscul sarcinii este minim.
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Aproximativ 35%, dar depinde de persoana, multe fete raman insarcinate la primul contact, altele pot sa faca ani de zile fara sa ramana insarcinate. Si daca Dumnezeu te-a binecuvantat cu un copil, te-ai gandit ce vei face?

Abh
| Abh a răspuns:

Intre80-100%. De ce nu va protejati ca sa nu va doara capul mai tarziu?

| foxi a răspuns:

95%, o sa faci un bebe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fi sigura ca 100%...trb sa fi luat imediat pilula de-a 2 zi. poti sa iei pilula si acum pentru ca au scos una pe piata noua care merge dupa mai multe zile.