In primul rand, trebuie sa te asiguri ca exista un nivel de incredere intre tine si prietenul tau. Oamenilor le place sa ofere placerea sexului oral persoanelor pe care le iubesc si in care au incredere.
Poti incepe prin a saruta penisul iubitului tau. Barbatilor le place orice fel de mangaiere orala, dar sa nu uiti ca varful penisului este mult mai sensibil decat corpul penisului. Poti incepe prin a saruta corpul penisului si sa te indrepti treptat, in sus, catre cap. Va fi foarte excitat doar asteptand o placere care urmeaza. Poti de asemenea sa incerci sa folosesti si mana..sa se miste pe corpul penisului in acelasi timp.
Practica te va ajuta. Cu cat practicati sexul oral mai des, cu atat veti descoperi din ce in ce mai multe lucruri. Succes si astept sa ne spui cum a fost :*
Scoala iti place?
Nu cred.
La 16 ani nu poti scrie un text(de nici trei randuri!) coerent.
Bine ca iti place sa faci sex.
Ha ha! vorbea virgina!
Ce nu e coerent in textul ei? mai lasa-te de comentat daca nu ai habar ce vorbesti..si f bine ca ii place sexul, fata desteapta.
Da, un stadiu in care tu nu o sa mai poti fi niciodata.
"sunt o fata am 16" ti se pare ca suna normal?
Pai da, bine ca macar ii place ceva.
Simplul meu sfat este sa refuzi, deoarece, tu il satisfaci, dar el ar face asta? Presupun ca nu, dar daca totusi el accept, tu trebuie sa....refuzi.
Te injosesti prea tare pentru fanteziile lui erotice, cu minore(caci ai 16 ani).
fundita?
Eu zic sai faci ca o sa-i placa dar dupa acceia nu o sa mai fii la fel in ochii lui...