| ioanaaa_3599 a întrebat:

Buna tpu.Sunt o fata care este frumoasa inteligenta si cunoscuta dar niciun baiat nu ma place si nimeni nu vea sa fie cu mine nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma. fundita

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai putea începe prin a nu mai fi narcisistă, egocentristă şi să crezi că totul ţi se cuvine.
Acestea sunt momentan marile impedimente pe care le ai.
Succes!

| RXN a răspuns:

Ai putea incerca, pentru moment, sa-ti revizuiesti atitudinea fata de propria persoana.Incearca sa fii increzatoare in sine si fortele proprii, dar nu increzuta si narcisista.Asta te poate face antipatica si chiar sa sperii oamenii din jurul tau, astfel ca o sa te evite.happy

| Razvan a răspuns:

Hai sa-ti zic ceva:si eu ma consider super cul. Dar tac dracu din gura sa nu mai observe si altcineva.Trebuie sa demonstrezi ca esti nu doar sa spui
Baietii au rolul de a-ti ofili calitatile tale asa ca mai bine cultivati-le in sol natural

| Floreenofficial a răspuns:

Pai e mai bine asa. ce-ai prefera? sa te tarasca toti pe unde te prind?straight face
o sa vina si o vreme cand o sa ai prieten asa ca nu te mai ingrijora inutil!
bafta! :*

| Damian a răspuns:

Probabil ca te lauzi cam mult, poate sa fie o cauza, care este? vorbesti la pers. a 3-a despre tine, inteligenta dumneavoastra, poate frumoasa ai fi, da inteligenta? dupa felul in care scrii, lasa de dorit. cu ce sa te ajut? vrei sa ma ofer voluntar? cine se aseamana se aduna, ai rabdare

| Blondamea a răspuns:

Daca vrei sa te placa baietii nu fi increzuta altfel crede-ma nu vei avea sanse

| BeautyTeacher a răspuns:

Gandeste-te ca toate vin la timpul lor, si tu trebuie sa te bagi in seama doar nu vrei sa sara toti pe tine.Va veni si randult au, stai chill.Si fa-te frumoasa...aranjeaza-te.succes:*

| Morphine21 a răspuns:

@kongeriket: chiar crezi că ştie ce înseamnă acele cuvinte?laughing."Sunt o fată care este".
Eşti foarte încrezută.
Dragă, nu numai frumuseţea conteaza. Degeaba dacă n'ai suflet curat.
Şi apropo câţi ani ai dacă nu sunt indiscretă?

| Addah a răspuns:

Pai eu dau vina pe faptul caaaa... pari increzutawinking
Personalitatea este foarte importanta, nu doar "dotarile"winking
Personalitatea si comportamentul, amuzamentul, chestiile de genul astawinking

| s.m. a răspuns:

Parca mai devreme il iubeai pe unu si te "iubea si eu pe tine in gura "hee heede nu mai puteai acum vrei sa te iubeasca toti?thinking

| Yannaa a răspuns:

Vai da ce modesta estihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa pe cei din jur sa te caracterizeze sau sa te laude ca deja ai trecut de modestie, de mandrie. dupa cum vorbesti nu pari prea matura, oricum in lumea asta exista si o persoana potrivita pentru tine.esti prea nerebdatoare

| Money_4780 a răspuns:

Ai accent de Moldoveanca ori esti tocilara? sau ai crize.(de fapt ori ce fata se vede frumoasa da va zic eu toate sunte-ti ca satana itruchipata)!