Din moment ce este cu tine nu cred că este homosexual. Dacă lucrurile sunt așa cum spui tu poate avea o tendință bisexuală (îi plac atât fetele cât și băieții). Cel mai bine este să discuți cu el și să aflii exact care este orientarea lui sexuală. Dacă îți confirmă că este bisexual tu decizi dacă poți accepta asta și dacă poți să continui relația cu el. Succes.
Era odată o fată virgină numită Ana care avea un prieten numit Alex. Ana era îndrăgostită de Alex și spera că își va pierde virginitatea cu el, dar avea unele îndoieli. Alex era puțin cam feminin și își petrecea mult timp cu fetele, iar Ana nu putea să-și dea seama dacă era sau nu gay. Într-o zi, Ana și Alex s-au hotărât să facă o excursie la munte împreună, pentru a petrece un weekend romantic într-un cort.
În prima seară, Ana a simțit o emoție ciudată în stomac. Ea și Alex au băut multe pahare de vin, și Ana s-a gândit că ar fi timpul perfect să își declare sentimentele pentru el. Dar în același timp, ea era preocupată de faptul că Alex ar putea să nu fie interesat de ea din punct de vedere sexual. Ea s-a hotărât să-l întrebe direct și i-a spus că este pregătită să își piardă virginitatea cu el, dar că îi este teamă că el ar putea să fie gay.
Alex a început să râdă și a spus că nu este gay, ci doar un băiat sensibil.
Daca era gay, sunt destul de sigur ca nu ar fi fost interesat de tine suficient cat sa fie intr-o relatie cu tine, decat daca a fost sub presiunea societatii ca trebuie sa fie intr-o relatie cu o fata.
Eu zic sa nu tragi concluzii pripite si sa te interesezi daca a mai avut prietene inaintea ta si cum au decurs relatiile lui.
Intr-adevar, la un baiat pare destul de ciudat comportamentul asta mai "feminin" dar stiu cazuri de genu'care erau 100% hetero.
Si la fel, umblau doar cu fete, gesticulau mult, vorbeau diferit.
Acum sunt casatoriti, au copii si "feminismul" le-a disparut complet, s-au maturizat, au devenit barbati.
Daca nu esti sigura, cauta raspunsuri la unele din prietenele lui, pentru ca majoritatea ajung sa se confeseze cuiva in care are incredere.
Gay nu este, atata vreme cat e intr-o relatie cu tine.
Poate sa fie bisexual sau poate sa stai tu cu frica asta ca ar fi, sa vezi lucrurile eronat doar pentru ca ideile tale duc acolo.