Stai linistita! Gandeste la ceva frumos. Sunt ca si tine. Nu te mai gandi la asta. O sa gasesti si tu un baiat potrivit pentru tine. Fiecare are perechea lui. Lasa ca rasare soarele si pe strada ta. Nu te mai gandi la asta, fa altceva care iti place tie. Fii mai optimista, vesela si fericita. Sfatul meu este sa vb cu parintii tai despre aceasta problema si asculta si de ei ce zice. Urmeaza sfatul parintilor tai ca ei vor binele tau. Incearca sa gasesti printre prieteni, in clasa, in liceu, in cartier, pe internet etc.
Simplu. Cauta-ti un iubit. Ceva trecator, macar, cat sa iesi cu el de cateva ori, sa vezi cum e sa saruti, sa te bucuri de el. Apoi ai sa vezi ca nu o sa mai ai problema astaNu trebuie sa fi geloasa, uneori in dragoste suferi si iti doresti sa fi fost singura.Si oricum, gandeste-te ca esti inca ft tanara, nu ai de ce sa te stresezi pentru baieti.Ai toata viata inainte si ai sa ajungi sa te saturi de ei. Si nici nu e ceva anormal, cred ca si eu primul meu prieten in tot sensul cuvantului tot pe la vreo 16 ani l-am avut. Asa ca, zambeste, cucereste si nu te ingrijora. Succes
Poate esti toate lucrurile care ai zis tu ca le esti, insa oamenii nu se pot autocaracteriza tot timpul cu cea mai mare precizie. Poate sti un pic ingamfata si daca nu esti poate pur si simplu dai aerul asta iar baietii nu se apropie de tine pentru ca esti inabordabila sau poate chiar pudica. Daca esti prea timida este o mica problema iar baietii nu se vor apropia de teama sa nu le accepti avansurile. Daca vrei un prieten neaparat, atunci fi tu atrasa de cineva,fi tu cea ce face prima miscare.Voi fetele aveti impresia ca tot timpul baietii trebuie sa faca prima miscare. Move your sorry ass and do something. Fetele ale au obtinut ceva,grase, cum or fi pentru ca au libido si daca nu au, au stiut ce sa faca si ce sa zica. Daca nu-ti place de nimeni atunci mai asteapta sau incearca sa te mai dezgheti.
Pffff... exact la fel şi eu.
încearcă să te descarci cuiva, să nu mai fi geloasă;
fă-i o schimbare în viaţa ta : de look, de comportament. chiar dacă se zice că nu merită să te schimbi pentru orice în lume...
Sfatul meu :
nu-i băga în seamă pe cei care râd de tine, şi nu îţi pierde speranţa, dacă eşti singură, înseamnă că Dumnezeu încă îţi scrie povestea de dragoste. :* enjoy
Eii bine. a trecut 2 ani de cand ai pus intrebarea aceasta. Acum, ti-ai gasit pe cineva?
beausingurlamasamea întreabă: