| DenisiaLorena a întrebat:

Sunt o fata un pic mai urata. Dar pentru ca suntem doar 6 fete in clasa baietii m-au clasat pe locul 2 la cele mai frumoase din clasa. Dar chiar daca denisa pe care au pus-o pe locul 1 pe mine m-au invitat la banchet intai si nu au acceptat desi eu nu sunt asa de frumoasa si cand mergeam acasa cu niste baieti mi-au spus ca sunt foarte frumoasa. De ce? Si chiar daca stiu ca sunt mai urata cum sa ma infrumusetez?

Răspuns Câştigător
| Angelique a răspuns:

Tuturor fetelor li se pare ca sunt urate. Cei din jur spun, uneori, contrariul, doar din politete, dar in cele mai multe cazuri o spun cu sinceritate. De fapt, in mai toate cazurile. Esti o fata foarte norocoasa, daca cei din jur spun ca esti frumoasa... imagineaza-ti cat de triste sunt fetele batjocorite pentru. ca sunt "urate". In opinia mea, toti suntem frumosi macar intr-o privinta, si cred ca nu e nimic anormal cu tine. Esti... adolescenta, ca mine si ca multi altii, deci nu ai nevoie de nicio infrumusetare, pentru ca cine tine la tine sincer te va accepta asa cum esti. Sper ca te-am ajutat:*

6 răspunsuri:
| noname2021 a răspuns:

Daca baietii iti zic ca esti frumoasa atunci esti sau isi bat joc de tine, asa si eu ma cred urata dar nimeni nu mi-a zis ca sunt asa. daca vrei sa te infrumusetezi atunci du-te la un doctor sa-ti faci chirurgie plastica, dar nu-ti recomand asta.

| sniper2998 a răspuns:

laughing)))))) TOTI COPIII DE GRADINITA AU AJUNS SA-SI FACA CONT E FACEBOOK, TPU, MESSENGER, bha deci nu am mai vazut asa cevalaughingrolling on the floor lasand la o parte ceea ce am spus mai sus, SA NU TE MEI CREZI NICIODATA URATA! altfel si ceilalti o sa te creada asa si nu numai asta, daca te crezi urata oricine te poate controla numai prin simplul fapt ca te complimenteazawinking

| paranteză a răspuns (pentru sniper2998):

Inclusiv tu. Mi-am dat seama de asta de la inceput, cand ai folosit tasta Caps Lock.Te clasez a fii un copil de gradinita pentru ca incurci "e-ul" cu "pe"

| sniper2998 a răspuns (pentru paranteză):

Te bagi in vorba degeaba, vrei sa dai sfaturi? da sfaturi, nu-mi condimenta mie vocabularulwinking

| crazy14 a răspuns:

Asa si eu ma cred urata,iar prietenele mele imi dau peste gura de fiecare data cand ma aud si ma i-au la impins vagoane! E doar varsta! La adolescenta tuturor ni se pare ce nu aratam asa cum am vrea,ni se pare ca suntem urati, ca avem numai defecte si nu gasim nicio calitate! Daca ai bachetu si vrei sa arati mai deosebita pune-ti o rochie frumoasa, niste pantofi care sa se asorteze. putin machiaj (nu exagera!), aranjeaza-ti parul si o sa arati super! Ca doar daca demachiezi unele vedete, vrajitoarele arata frumos pe langa ele! Bafta si sa nu te mai faci urata in viata ta!puppy dog eyes

| paullicaaa a răspuns:

Pai poate doar tu crezi ca esti urata, pentru fetele sunt cam diferite de baieti de ex undele fete spun ca alea sunt urate doar pentru ca sunt geloase sa nu fie mai frumoase ca ele.
Eu cred ca daca baieti iti spun ca esti frumoasa inseamna ca esti frumoasa dar daca vrei sa te infrumutesezi incearca sa iti cumperi bratari hainde mai tari si chesti din astea dar daca esti totusi pe locu 2 si baieti iti spun ca esti frumoasa inseamta ca esti frumoasa pentru ca urata e aia de pe locu 6 daca sunt doar 6 fete in clasa