| Ioana2399292 a întrebat:

Bună TPU, sunt o femeie de 41 de ani, iar iubitul meu are 20 de ani, de curând mama acestuia a aflat de relația noastră și este contra mea, nu mă suportă și i-a spus în repetate rânduri fiului ei să se despartă de mine, deoarece sunt prea în vârstă pentru el, iar mie de fiecare dată când mă vede îmi adresează cuvinte jignitoare și îmi spune să-i las fiul in pace, că sunt o hoașcă bătrână, dar eu arăt foarte bine pentru vârsta mea, pe doamnă o deranjă că suntem amândouă aproape de aceeași vârstă, ea având 48 de ani. De ce oare oamenii privesc relațiile dintre băieți mai tineri și femeii mature dezgustătoare? Dar relațiile dintre bărbați de 50 de ani și fete tinere sunt acceptate de societate? Eu ii iubesc fiul cu adevărat și sunt sigură că îl pot trata mai bine decât orice mimoză de 20 de ani. Rog seriozitate, mulțumesc!

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Mimoza de 20 de ani, elegant spus stimata doamna. Se citește invidia și frustrarea ta pe fetele tinere care sunt sigur ca ți-ar sufla din mana iubitul. Cel mai probabil vrea sa vadă și el cum e sa faci sex cu o femeie în varsta (poate are complexul Oedip). Nu te baga în seama bărbații și racoleze tineri? laughing))))

| ania a răspuns:

După părerea mea, după maxim 10 ani te va părăsi oricum(vezi cazul Sakira-Puque între care erau 10 ani) după ce vei risipi acești ani frumoși aiurea. Eu cred ca ar fi mai bine dacă te-ai ruga Creatorului sa te ajute sa găsești un soț mai apropiat ca vârstă, dacă te va părăsi peste 10 ani, va fi mult mai greu. Dacă ai avea un băiat, poate ai gândi la fel ca mama lui.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Las-o să vorbească. Ignorarea e arma ta cea mai bună.

| VoidEternal a răspuns:

Daca îl iubești, iubiți-vă. E normal să fie reticentă, la 40 de ani probabil ai un trecut, poate și copii, cine știe. Dar dacă la finalul zilei îl faci fericit pe om, mama lui te va accepta intr-un final.

Eu as fi mai îngrijorat din pricina lui. Un puștan de 20 de ani nu prea știe cu se mănâncă viața, nu știu câtă încredere poți avea în statornicia lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că așa e mentalitatea, doamna. Trebuie să luptați cu prejudecățile. Nici relațiile dintre fete tinere și bărbați mai în vârstă nu sunt văzute bine. Daca ceilalți tac, nu înseamnă că le și aprobă.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Iubirea nu are vârsta, într-adevăr.
Doar ca vezi tu și varsta este de multe ori o problema pentru majoritatea.
Persoanele de 20 de ani vor distracție, sa se distreze încă nu sunt suficienti de copți la minte pentru a știi ce își doresc.
Ex: unul de 50 o sa aibă mai multe șanse de gelozie și vrând să își urmeze iubita peste tot, tocmai din teama de a nu ii fi " sedusa" de unul de vârsta apropiata ei.
La majoritatea băieților care prefera femeile mai mature, fac asta pentru ca se simt într o situație faina, cu care sa se poată lauda.
Într un final, mare atenție sa nu cumva sa se întoarcă la una de 20.
Dacă exista iubire, exista tot, tare as vrea sa ma îndoiesc legat de asta, dar la 20 tot un copil fără minte ești, logic și îngrijorările mamei care își dorește o nora de vârsta apropiata fiului

| just4ubr2015 a răspuns:

Relatia voastra nu va tine mai mult de 5 ani gandeste-te ca la 60 ani el va avea 40 si nu va sta langa o baba va vrea ceva proaspat...cauta mai bine pe cineva de varsta ta nu-ti mai bate joc de minori...

| razvanu439 a răspuns:

E diferența de vârstă și apoi eu nu știu care e varianta lui. Nu cunosc ambele variante. Din păcate și eu sunt într-o relație complicată cu partenera mea, mama fetii nu mă acceptă cu prea mare ușurință în viața fetii și îmi tot scoate ochii cu aspectele financiare deși chiar și ea știe și e convinsă că noi doi ne potrivim. Eu am 43, ea 38. Mda..nu știu. Probabil dânsa se gândește că ai profitat de el sau ai avea cine știe ce interese.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru razvanu439):

Halele maica sfântă, la 38 de ani încă decide mămica pentru ea? laughing